Disney laver 'Junglebogen' - igen

Nyheder
Disney er i fuld gang med at lave klassikere som 'Tornerose', 'Askepot' og 'Skønheden & Udyret' om til live-action udgaver. Men nu har Disney også besluttet sig for, at genfortælle 'Junglebogen', hvilket Disney har gjort en del gange efterhånden.
 
I 1894 udgav Rudyard Kipling novellesamlingen 'Junglebogen', hvor størstedelen af fortællingerne fokuserer på Mowgli og hans liv i junglen sammen med blandt andet bjørnen Baloo, panteren Bagheera og den onde tiger Shere Khan. Året efter kom en efterfølger med titlen 'Den anden junglebog'.
 
Disney har nu besluttet sig for, at kaste sig over Kiplings fortællinger og lave en film. Men det er langt fra første gang, at Disney har lavet en film om Mowgli og hans eventyr i junglen.
 
 
Disneys mest berømte fortolkning af historierne om Mowgli er deres tegnefilm fra 1967. Siden hen har Disney lavet talrige stykker arbejde, der på den ene eller anden måde kan relateres til 'Junglebogen'.
 
I 1994 kom Disney med en live-action udgave, hvor det var Jason Scott Lee der spillede Mowgli. Brandon Baker fik i 1998 chancen for at spille Mowgli i filmen Junglebogen - Mowgli's eventyr.
Fra 1996 og frem til 1998 kørte serien Junglebogens junglebørn, og i 2003 vendte Mowgli tilbage til junglen i fortsættelsen Junglebogen 2.
 
Disney's 'Junglebogen' fra 1967.
 
Den nye 'Junglebogen' fra Disney er i de tidlige stadier af productionen, så der er endnu ikke fundet nogen producer eller instruktør til filmen. Dog er Justin Marks sat til, at skrive filmens manuskript.
 
Marks skrev et tidligt udkast af Disneys genindspilling af '20.000 Leagues Under the Sea', som på det tidspunkt skulle produceres af Sean Bailey. Han skrev også 'Street Fighter: The Legend of Chun-Li', der er baseret på kampspillene 'Street Fighter'.
 
 
Steve Kloves, der stod bag de fleste af 'Harry Potter'-filmene, er ligeledes i gang med et manuskript baseret på 'Junglebogen' til Warner Bros. 
 
Kilde: hollywoodreporter.com

Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Endnu en Disney-klassiker skal genindspilles

Disney-klassikere som 'Junglebogen', 'Skønheden & Udyret', 'Dumbo' og 'Mulan' har alle det til fælles, at de skal genindspilles i live-action. Nu er det så kommet frem, at endnu en klassiker kommer samme tur igennem.

Tim Burton skal nyfortolke endnu en Disney-film

I 2010 lavede Tim Burton filmen 'Alice in Wonderland', som var en fortolkning af Disneys gamle klassiker. I 2012 lavede Burton 'Frankenweenie', der var en ny udgave af hans Disney-film fra 1984. Nu skal Burton nyfortolke endnu en Disney-film, nemlig 'Dumbo'.

Første kig på Jon Favreaus 'Junglebogen'

Lige for tiden er Jon Favreau i fuld gang med at genfortælle 'Junglebogen' for Disney, og for få dage siden lage han nogle billeder fra produktionen på Instagram.

Disneys nye 'Junglebogen' får instruktør

Lige for tiden er Disney i gang med et hav af live-action udgaver af tidligere Disney animationsfilm. Det drejer sig blandt andet om 'Tornerose', 'Askepot' og 'Junglebogen'. Og nu har Disneys nyeste udgave af 'Junglebogen' fået en instruktør, samt premieredato.

Disney planlægger endnu en film om en Disney-skurk

For tiden arbejder Disney på live-action-filmen "Maleficent", der omhandler skurken Malavia fra "Tornerose". Selv før, "Maleficent" er ude, lader det nu til, at filmselskabet vil tage ideen og genbruge den med andre klassiske Disney-skurke.

Disney laver ny film om Udyret

Først var det 'Alice i Eventyrland' Disney lavede som live-action, hvilket blev en stor succes. Det gjorde at Disney fik mere blod på tanden, og er nu i fuld gang med både 'Tornerose' og 'Askepot' som live-action. Og nu er turen kommet til 'Skønheden & Udyret'.