Nye Disney filmprojekter afsløret

Nyheder
Der er nu sluppet få oplysninger og titler ud på 4 kommende filmprojekter der er under udvikling fra Walt Disney Animation Studios.
Der er nu sluppet få oplysninger og titler ud på 4 kommende filmprojekter der er under udvikling fra Walt Disney Animation Studios.
 
 
Den første Film hedder "Zootopia" og er sat til amerikansk premiere den 4. marts 2016 og vil blive instrueret af den ene af To På Flugt's co-instruktører Byron Howard.
Denne film vil Jason Bateman ligge stemme til, har han selv udtalt og hans karakter er en ræv og det er alt hvad man til nu ved om denne film.
 
            
          Byron Howard                              Jason Bateman
 
Den næste film i rækken hedder "Ginats" og skulle få amerikansk premiere den 23. november 2016 og vil blive instrueret af den anden co-instruktører på To På Flugt, Nathan Greno.
Denne film skal forsætte Disney's eventyr tradition og følge op hvor To På Flugt og Frost slap. Der er ingen oplysninger om handlingen endnu, men i følge flere kilder skulle denne film være en genfortælling om Jack & Bønnestagen.
 
      
      Nathan Greno & Byron Howard  
 
Den tredje film hedder "Moana" og vil blive instrueret af Disney legendariske makkerpar Ron Clements og John Musker som har stået bag Den Lille Havfrue, Aladdin, Herkules og seneste Prinessen & Frøen. Filmen forventes at få amerikansk premiere 9. marts 2018.
Denne film er en Polynesisk historie der følger en gruppe ø indbyggere og Tiki idoler.
 
 
Ron Clements og John Musker                                                    Tiki Idoler
 
Den fjerde og sidste film som er blevet afsløret har stadig ikke noget navn. Filmen skulle komme til at handle om et teenage rumkapløb og skulle blive i samme stil som Big Hero 6.
Filmen er sat til amerikansk premiere den 21. november 2018. Dean Wellin er sat på som instruktør, han har seneste arbejdet på Prinsessen & Frøen.
 
 
Stadigvæk er der intet nyt om King Of The Elves, Mickey Mouse tegnefilmen i fuld længde eller om Vilde Rolf II.

Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Nyt fra Disneys kommende liveaction film

D23 Expo, Disneys store messe, er i fuld gang og der bydes på en række spænende indblik i Disney kommende projekter. Walt Disney Pictures har nu været ude og givet et lille indblik fra nogle af deres kommende projekter.

Ny Mickey Mouse film på vej

Walt Disney Animation Studios har frigivet plakaten til en ny Mickey Mouse kortfilm i S/H

Første kig på Walt Disney Animation Studios' Big Hero 6

Tilbage i september afslørede vi her på Disneyonline.dk at Walt Disney Animation Studios planlagde at lave en film baseret på Marvel's Big Hero 6 og nu har Disney afsløret lidt mere info om filmen.

Første kig på Tom Hanks som Walt Disney i "Saving Mr. Banks"

Den første omgang set-billeder fra "Saving Mr. Banks" er dukket op online. Billederne giver det første kig på Tom Hanks i hovedrollen som manden bag "The House of Mouse" - Walt Disney.

Trailer til Klokkeblomst og Vingernes Hemmelighed

Så er Disney klar med den femte film om Klokkeblomst's eventyr og denne gang kommer hun i biografen, se traileren her.

Film om Marvel's Big Hero 6 er under udvikling

Walt Disney Animation Studios kaster sig nu for første gang sig over Marvel universet, og vil lave en tegnefilm om Marvels superteam Big Hero 6