Nyt fra Pixars kommende film

Nyheder
I disse dage er Disney i gang med deres store messe D23 Expo, hvor fans kan komme og få et helt særlig indblik på nogle af Disneys kommende projekter. I anledning af messen har Pixar nu afsløret nye detaljer om nogen af deres kommende film.
I disse dage er Disney i gang med deres store messe D23 Expo, hvor fans kan komme og få et helt særlig indblik på nogle af Disneys kommende projekter. I anledning af messen har Pixar nu afsløret nye detaljer om nogen af deres kommende film.
 
 
Til næste år er Pixar klar med filmen "The Good Dinosaur", som vil blive instrueret af Bob Peterson og Peter Sohn, og i går blev stemmerne til filmen annonceret. Lucas Neff fra "Raising Hope" skal spille en Apatosaurus ved navn Arlo, som er filmens hovedperson. Endvidere består rollelisten af John Lithgow som faren, Frances McDormand som moren, Bill Hader og Neil Patrick Harris som Arlos brødre og Judy Greer som hans søster Ivy.
 
THE GOOD DINOSAUR
 
I 2015 er Pete Docter klar med filmen "Inside Out", som finder sted i hovedet på en lille pige ved navn Riley, der flytter til San Francisco og skal derfor finde nye venner. De fem følelser i den unge piges hjerne er filmens hovedpersoner, og stemmerne vil blive leveret af Lewis Black i rollen som vrede, Mindy Kaling som afsky, Bill Hader som frygt, Amy Poehler som glæde og Phyllis Smith som sorg.
 
INSIDE OUT
 
2015 byder også på "Finding Dory", fortsættelsen til "Find Nemo", og i går annoncerede Pixar tre nye figurer til filmen. De tre nye figurer er Dorys forældre Jenny og Charlie, som får stemmer af Diane Keaton og Eugene Levy, og en hvidhval ved navn Bailey, der får stemme af Ty Burrell.
 
FINDING DORY

Til sidst fik deltagerne på messen mulighed for, at se de første 10 minutter af TV-specialet "Toy Story of Terror", som får premiere på ABC den 16. oktober kl. 08:00. Samtidig blev det fortalt, at Tom Hanks, Tim Allen, Joan Cusack, Timothy Dalton, Don Rickles, Wallace Shawn og Kristen Schaal genoptager deres gamle roller, samt at Carl Weathers skal lægge stemme to nye figurer ved navn Combat Carl og Combat Carl Jr.
 
TOY STORY OF TERROR!
 
Kilde: comingsoon.net

Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Pixar til D23 Expo

I denne weekend finder den store Disney-messe "D23 Expo" sted i Californien, hvor der kommer store offentliggørelser. I går var vi klar med det nyeste fra Walt Disney Animation Studios, og i dag har vi fokus på Pixar.

Disneys animationsfilm frem til 2020

Til august holder Disney deres store messe D23 Expo, hvor fans kan få et helt særligt indblik i Disneys kommende projekter. Men nu er et billede af et dokument til denne messe dukket op på internettet, og viser blandt andet hvornår 'Frost 2' får premiere.

Pixar giver nyt kig på deres kommende film

2015 bliver året hvor Pixar har premiere på hele to animationsfilm, nemlig 'Inderst Inde' og 'The Good Dinosaur'. Disse to film kan man nu få et nyt indblik i.

Nye billeder fra Disneys kommende animationsfilm

D23 Expo, Disneys store messe, er i fuld gang og der bydes på en række spænende indblik i Disney kommende projekter. Walt Disney Animation Studios har nu været ude, og udgivet billeder fra nogle af deres kommende projekter.

Concept art til Pixars kommende film

De kommende år for Pixar bliver nogen år, hvor der kommer lidt af hvert. Bl.a kommer der endnu en film om monstrene fra 'Monsters Inc.', men også en række nye film om både dinosaurer og døde mennesker. Allerede nu kan man få en lille forsmag på disse film via noget nyt concept art, som Pixar netop har offentliggjort.

Teaser-trailer til 'Biler 2'

Pixar har nu offentliggjort en teaser-trailer til den kommende fortsættelse 'Biler 2'. Se den her: