Nye billeder fra Disneys kommende animationsfilm

Nyheder
D23 Expo, Disneys store messe, er i fuld gang og der bydes på en række spænende indblik i Disney kommende projekter. Walt Disney Animation Studios har nu været ude, og udgivet billeder fra nogle af deres kommende projekter.
D23 Expo, Disneys store messe, er i fuld gang og der bydes på en række spænende indblik i Disney kommende projekter. Walt Disney Animation Studios har nu været ude, og udgivet billeder fra nogle af deres kommende projekter.
 
 
Det første billede er fra filmen "Zootopia", der er sat til at få amerikansk premiere den 4. marts 2016 og vil blive instrueret af den ene af "To På Flugt"s instruktører Byron Howard.
Jason Bateman er indtil videre den eneste skuespiller, der er tilknyttet til filmen, og han udtalt at hans karakter er en ræv.
 
ZOOTOPIA (Working Title)
 
Dernæst er der et billede fra Disneys kommende Marvel-film, "Big Hero 6", der bliver instrueret af Don Hall. "Big Hero 6" er et action-komedie eventyr om det strålende robotteknologiske vidunderbarn Hiro Hamada, der befinder sig i et greb af kriminelitet, der truer med at ødelægge den hurtige high-tech by, San Fransokyo. Med hjælp fra hans nærmeste følgesvend en robot ved navn Baymax-Hiro går missionen sammen med et tilbageholdende team af førstegangs-kriminelle på at redde deres by.
 
BIG HERO 6
 
Det næste billede er fra Disneys næste store animationsfilm "Frost", der er baseret på H. C. Andersens eventyr "Snedronningen". "Frost" handler om pigen Anna, som slår sig sammen med en mand fra bjergene og hans loyale rensdyr Sven på en rejse, i et forsøg på at finde Annas søster Elsa og redde kongeriget.
 
FROZEN
 
Når "Frost" får premiere får den følgeskab af kortfilmen "Get a Horse!". Kortfilmen der bliver en kombination af gamle lydklip med Walt Disney og Billy Bletcher, og nylavet animation overvåget af Eric Goldberg og Adam Green.
 
GET A HORSE!
 
Kilde: wearemoviegeeks.com

Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Pixar til D23 Expo

I denne weekend finder den store Disney-messe "D23 Expo" sted i Californien, hvor der kommer store offentliggørelser. I går var vi klar med det nyeste fra Walt Disney Animation Studios, og i dag har vi fokus på Pixar.

Nyt om Disneys animationsfilm fra D23 Expo

I disse dage løber verdens største Disney fan-arrangement, "D23 Expo" af stablen i Los Angeles. Til dette arrangement bringer Disney en masse nyheder om deres kommende projekter, også indenfor deres kommende animationsfilm.

Mød Nick Wilde og Judy Hopps

Indtil nu har vi kun set koncepttegninger fra Disneys kommende animationsfilm Zootopia, men nu har USA Today sendt et 3D-animeret billede på gaden.

Disneys animationsfilm frem til 2020

Til august holder Disney deres store messe D23 Expo, hvor fans kan få et helt særligt indblik i Disneys kommende projekter. Men nu er et billede af et dokument til denne messe dukket op på internettet, og viser blandt andet hvornår 'Frost 2' får premiere.

Nyt fra Pixars kommende film

I disse dage er Disney i gang med deres store messe D23 Expo, hvor fans kan komme og få et helt særlig indblik på nogle af Disneys kommende projekter. I anledning af messen har Pixar nu afsløret nye detaljer om nogen af deres kommende film.

Concept art til Pixars kommende film

De kommende år for Pixar bliver nogen år, hvor der kommer lidt af hvert. Bl.a kommer der endnu en film om monstrene fra 'Monsters Inc.', men også en række nye film om både dinosaurer og døde mennesker. Allerede nu kan man få en lille forsmag på disse film via noget nyt concept art, som Pixar netop har offentliggjort.