Første lange klip fra 'Frozen'

Nyheder
Disney har nu udsendt et to minutter langt klip til den meget omtalte film 'Frost', der er en fortolkning af H. C. Andersens eventyr 'Snedronningen'.
Disney har nu udsendt et to minutter langt klip til den meget omtalte film 'Frost', der er en fortolkning af H. C. Andersens eventyr 'Snedronningen'.
 
 
'Frost' handler om pigen Anna, en frygtløs optimist, som slår sig sammen med en mand fra bjergene og hans loyale rensdyr Sven på en rejse. Her møder de mystiske trolde, forcerer Everest-lignende højder og støder på en fjollet snemand i et forsøg på at finde Annas søster Elsa og redde kongeriget.
 
Filmen får amerikansk premiere d. 27. november, mens vi i Danmark må vente lidt længere. Oprindelig havde 'Frost' dansk premiere den 6. februar 2014, men nu er premieren blevet rykket frem til den 25. december 2013.
 
 
Kilde: youtube.com, kino.dk

Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

'Frost'-instruktør afslører: Sådan bliver Elsa i 'Frost 2'

Tilbage i marts måned kom det frem, at Disney vil lave en fortsættelse til deres megahit 'Frost'. Efter annonceringen har det været småt med detaljer omkring filmen, men nu fortæller instruktørerne lidt om hvad der kommer til at ske med Elsa.

Smugkig på 'Frozen Fever'

Når filmen 'Eventyret om Askepot' vises i biograferne bliver det sammen med kortfilmen 'Frozen Fever', der for mange byder på et glædeligt gensyn med Elsa, Anna og Olaf.

To nye klip til 'Frost'

Disney er allerede igen klar med to nye klip til deres næste store satsning, 'Frost', som er løst baseret på H.C. Andersens eventyr 'Snedronningen'. Se de nye klip her.

Nyt klip til 'Frost'

Disney har nu udsendt et helt nyt klip til deres næste store animationsfilm 'Frost'. Se det her.

Ny lang trailer til 'Frost'

Efter lang tids venten har Disney omsider udgivet en lang trailer til deres næste store animationsfilm 'Frost'. Se den her.

Japansk trailer til 'Frozen'

Da den første trailer til Disneys kommende animationsfilm, 'Frozen', blev offentliggjort fik man ikke så meget at vide om handlingen. Men nu er der blevet fundet en japansk trailer, der giver et lille indput i hvad der kommer til at ske i filmen.