Nyt fra Disneys kommende liveaction film

Nyheder
D23 Expo, Disneys store messe, er i fuld gang og der bydes på en række spænende indblik i Disney kommende projekter. Walt Disney Pictures har nu været ude og givet et lille indblik fra nogle af deres kommende projekter.
D23 Expo, Disneys store messe, er i fuld gang og der bydes på en række spænende indblik i Disney kommende projekter. Walt Disney Pictures har nu været ude og givet et lille indblik fra nogle af deres kommende projekter.

 
 
Den første film der dukkede op var "Tomorrowland" arbejdstitlen for denne film har i lang tid været "1952". Filmen bygger over en forlystelsesverden af samme navn i Walt Disney World.
Tomorrowland er Walt Disneys egen synspunkter om fremtiden og rumalderen. Dette bliver nu til en sci-fi film skrevet og instrureret af Sean Bailey & Brad Bird og får George Clooney, Hugh Laurie, Britt Robertson, Raffey Cassidy og Thomas Robinson i hovedrollerne.
Filmen får amerikansk premiere den 12. december 2014 og indspilingerne til filmen er netop går i gang.
 
 
 
 
 
Derefter kom der et lille sjovt indslag fra den kommende Muppets film, som kommer til at hedde "Muppets Most Wanted" der får amerikansk premiere den 21. marts 2014.
 
 
Ty Burrell som medvirker i filmen kom nemlig kørende ind på scenen i den lille bil som også er med i filmen, til stor morskab for publikum.
 
 
 
 
Trailer til filmen:
 
 
 

Dernæst dukkede Angelina Jolie op på scenen.
 
 
 
Angelina Jolie har hovedrollen som Maleficent som er en ufortalte historie om Disneys mest ikoniske skurk fra 1959 klassiskeren "Tornerose".
En smuk, ung kvinde, Maleficent har en idyllisk liv, vokser op i en fredelig skov i et kongerige, indtil en dag, hvor en invaderende hær truer harmonien i landet. Maleficent stiger til at blive kongerigets beskytter, men hun bliver i sidste ende offer for en hensynsløs forræderi handling, der begynder at forvandle hendes rene hjerte til sten.
Opsat på hævn, starter Maleficent en episk kamp med den invaderende kongens efterfølger og som et resultat, en forbandelse placerer på hans nyfødte spædbarn Aurora. Efterhånden som barnet vokser, indser Maleficent med tiden, at Aurora har nøglen til fred i riget og måske Maleficents sande lykke.
Filmen har også stjerner som Sharlto Copley, Elle Fanning, Sam Riley, Imelda Staunton, Miranda Richardson, Juno Temple og Lesley Manville med og filmen er produceret af Joe Roth og instrueret af Robert Stromberg. Linda Woolverton (manuskriptforfatter af Alice i Eventyrland , Løvernes Konge og Skønheden og Udyret)
Malefcent har amerikansk premiere den 2 juli 2014, som i øvrigt er blevet udskundt fra marts.
 
Derefter blev der løftet sløret for to film, som endtil nu kun har været på rygtebassis, den første film som blev præsenteret er en nyfortolkning af musicaleneventyret "Into The Words" som er baseret på James Lapine og Stephen Sondheim originale musical og handler en bager og hans kones søgen efter at bryde en heks' forbandelse, som forhindre dem i at starte en familie. Undervejs støder de ind i flere kendte eventyrfigurer bl.a. Den Lille Rødhætte, Jack fra Jack og Bønnestagen, Hans & Grete, Snehvide, Rapunzel og Askepot og sammen lærer de, hvad der sker efter "Happy Ever After"
 
Meryl Streep, Johnny Depp, Anna Kendrick, Chris Pine & Emily Blunt har hovedrollerne i filmen som får amerikansk biograf premiere den 25. december 2014.
 
Til slut kom så aftenens helt store overraskelse, nemlig annonceringen af liveaction udgaven af Askepot, som også skabte glæde og begejstring hos publikum.
Sir Kenneth Branagh er instruktør på filmen. der blev vist nogen af de elementer som stadig er under udvikling og i pre-produktion, bl.a. Askepots kjole.
Filmen får premiere i de amerikanske biografer den 13. marts 2015.
Folkene bag filmen lover at være tro mod den oprindelige eventyr, men de vil tros alt løfte historien, figurerne og det visuale og tage publikum med på en dramatisk rejse som aldrig er set før, lovede de samtidig.
Derudover blev traileren til "Saving Mr. Banks" også vist.
Som kan ses her:
  

Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Nye Disney filmprojekter afsløret

Der er nu sluppet få oplysninger og titler ud på 4 kommende filmprojekter der er under udvikling fra Walt Disney Animation Studios.

Ny Mickey Mouse film på vej

Walt Disney Animation Studios har frigivet plakaten til en ny Mickey Mouse kortfilm i S/H

Første kig på Walt Disney Animation Studios' Big Hero 6

Tilbage i september afslørede vi her på Disneyonline.dk at Walt Disney Animation Studios planlagde at lave en film baseret på Marvel's Big Hero 6 og nu har Disney afsløret lidt mere info om filmen.

Første kig på Tom Hanks som Walt Disney i "Saving Mr. Banks"

Den første omgang set-billeder fra "Saving Mr. Banks" er dukket op online. Billederne giver det første kig på Tom Hanks i hovedrollen som manden bag "The House of Mouse" - Walt Disney.

Trailer til Klokkeblomst og Vingernes Hemmelighed

Så er Disney klar med den femte film om Klokkeblomst's eventyr og denne gang kommer hun i biografen, se traileren her.

Film om Marvel's Big Hero 6 er under udvikling

Walt Disney Animation Studios kaster sig nu for første gang sig over Marvel universet, og vil lave en tegnefilm om Marvels superteam Big Hero 6