Andrew Stanton om 'Finding Dory'

Nyheder
Andrew Stanton blev fornylig spurgt ind til hans kommende projekt, 'Finding Dory', der er en efterfølger til 'Find Nemo'. I interviewet siger han hovedsageligt, at det er en film som Pixar faktisk ikke ønskede at lave, men af forretningsmæssige årsager vil den snart eksistere.
Andrew Stanton blev fornylig spurgt ind til hans kommende projekt, 'Finding Dory', der er en efterfølger til 'Find Nemo'. I interviewet siger han hovedsageligt, at det er en film som Pixar faktisk ikke ønskede at lave, men af forretningsmæssige årsager vil den snart eksistere.
 
Andrew Stanton
 
Da 'Find Nemo' fik premiere i 2003, blev den en kæmpe succes indenfor animation. Ikke nok med, at den blev Pixars største kassesucces (senere overgået af 'Toy Story 3'), den endte også med blive en endnu større succes end 'Løvernes Konge', som indtil det tidspunkt havde været den mest succesfulde animationsfilm.
 
 
Efter mange års rygter er det så endelig blevet annoceret, at Pixar laver en fortsættelse til 'Find Nemo' i form af 'Finding Dory'. Instruktøren på begge disse film, Andrew Stanton, blev fornylig interviewet af Los Angeles Times, hvor sagde sin mening om at lave denne fortsættelse.  

"Der var høflig forespørgsel fra Disney (omkring en 'Find Nemo'-efterfølger)," siger Stanton og fortsætter. "Jeg sagde altid: 'Ingen efterfølgere, ingen efterfølgere.' Men jeg var nødt til at se det fra et Vice president synspunkt. (Fortsættelser) er en del af nødvendigheden for at vi kan opholde os oven vande, men vi ønsker ikke at gå derhen af disse grunde. Vi ønsker at gå derhen kreativt, så vi sagde (til Disney) 'kan I give os tidslinjen for hvornår vi frigiver dem (Pixars kommende film)? For vi vil gerne frigive noget vi faktisk ønsker at lave, og måske kommer vi ikke frem med den det år, som I ønsker det'."
 
 
'Finding Dory' er indtil videre sat, til at få amerikansk premiere den 25. november 2015.
 
Kilde: ropeofsilicon.com, hypable.com

Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Pixar lover flere originale film fremover

De seneste år har animationshuset Pixar mest af alt fokuseret på at lave nye film i allerede etablerede franchises såsom den nye "Monsters University". Pixar lover dog nu, at fremtiden vil byde på flere originale film.

Pixar har flere fortsættelser på vej

Trods deres oprindelige plan, om kun at producere originalt indhold, synes Pixar nu at være godt og grundigt ombord på fortsættelsestoget. Ud over 'Monsters, Inc.', har de også offentliggjort en fortsættelse til 'Find Nemo', og fremtiden byder på mere af samme skuffe.

Dory skal findes

Efter et godt stykke uden der er sket noget konkret, har Pixar nu offentliggjort at der kommer en fortsættelse til 'Find Nemo'. Men denne gang er det ikke Nemo, der skal findes, men derimod den glemsommelige fisk Dory.

De første billeder fra den nye "Muppets"-film

Optagelserne til fortsættelsen af "The Muppets" fra 2012 er netop gået i gang i London, og i den anledning er de første billeder fra filmens produktion blevet frigivet.

Ray Liotta med i 'The Muppets'-fortsættelse

Efter at The Muppets blev en stor succes i 2011 gik Disney i gang med at arbejde på en fortsættelse. For tiden tager filmen stille og rolig form, og det nyeste navn der kommet på projektet er skuespiller Ray Liotta.

Ellen DeGeneres i snak om 'Find Nemo 2'

Komikeren og TV-værten Ellen DeGeneres er i forhandlinger om at gentage sin rolle som Dory i Disney/Pixar's planlagte 'Find Nemo'-efterfølger.