Billeder fra optagelserne på 'Tomorrowland'

Nyheder
Disney er for tiden i fuld gang med optagelserne til filmen 'Tomorrowland', og nu er der blevet afsløret nogle billeder fra optagelser.
Disney er for tiden i fuld gang med optagelserne til filmen 'Tomorrowland', og nu er der blevet afsløret nogle billeder fra optagelser.
 
 
 
En klog, optimistisk og videnskabeligt interesseret teenager tager sammen med et desillusioneret, forhenværende opfindergeni ud på en farefuld mission for at afdække det enigmatiske ’Tomorrowland’, der eksisterer et sted i deres kollektive minder.
 
 
 
Den meget hemmelighedsholdte film bliver instrueret af Brad Bird (De Utrolige), mens manuskript bliver skrevet af Damon Lindelof (Prometheus).
 
 
 
Tomorrowland er sat til at få premiere den 18. december 2014 med den relativt ukendte Britt Robertson (Scream 4) i hovedrollen.
 
Kilde: kino.dk, comicbookmovie.com

Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Ny lang trailer til 'Tomorrowland'

Disneys 'Tomorrowland' får verdenspremiere om en måned, og mens vi venter kan vi nyde den nyeste trailer som Disney netop har udgivet.

Ny trailer til 'Ant-Man'

Efter lang tids venten er Marvel omsider klar med en helt ny trailer til 'Ant-Man'. Se den her.

Japansk trailer til 'Tomorrowland'

En japansk trailer til Disneys kommende science fiction-film 'Tomorrowland' viser en masse nye klip, og fortæller mere om hvad der kommer til at ske i filmen.

'Toy Story 4' får endnu en instruktør

Tilbage i november kom det frem, at Pixar er i gang med at lave 'Toy Story 4', hvor det også blev det offentliggjort at John Lasseter skal fungere som instruktør på filmen. Men nu er det kommet frem at han ikke er alene om tjansen.

Helt ny trailer til 'Tomorrowland'

Efter lang tids venten, og kun to måneder inden premieren, er Disney omsider klar med en lang trailer til deres kommende science fiction film 'Tomorrowland'. Se den her.

Billeder fra optagelserne på 'The Lone Ranger'

Disney er for tiden i fuld gang med optagelserne til filmen 'The Lone Ranger', og nu er der blevet afsløret nogle billeder fra optagelser.