Disney lancerer 'Flyvemaskiner' sammen med SAS

Nyheder
SAS og The Walt Disney Company Nordic har indgået en samarbejdsaftale om animationsfilmen 'Flyvemaskiner'. Aftalen betyder, at verdens største underholdningsselskab Disney og Skandinaviens største flyselskab SAS samarbejder om lancering af filmen i Danmark, Sverige, Norge og Finland.
SAS og The Walt Disney Company Nordic har indgået en samarbejdsaftale om animationsfilmen 'Flyvemaskiner'. Aftalen betyder, at verdens største underholdningsselskab Disney og Skandinaviens største flyselskab SAS samarbejder om lancering af filmen i Danmark, Sverige, Norge og Finland.
 
 
Når Disneys nyeste animerede familiefilm Flyvemaskiner snart får premiere i Danmark, vil biografgæster genkende andet end 'Biler'. Den velkendte blå SAS-firkant bliver synliggjort i forbindelse med en række af de initiativer Disney Nordic gennemfører omkring biografpremieren og premiere på DVD/Blu-ray. SAS vil også selv markedsføre filmen, blandt andet via nyhedsbreve til kunder og loyalitetsmedlemmer i Eurobonus.

"SAS er et flyselskab, som familier foretrækker og hvert år rejser 90.000 børn alene med os over hele verden. Vi lægger stor vægt på at give familierne gode oplevelser med børnerabatter på billetter og særlig opmærksomhed omkring rejsen, så børn og forældre kan føle sig trygge. Derfor er vi også rigtig glade for, at vi har fået mulighed for at samarbejde med Disney om lancering af netop denne opfølger til succesfilmene Biler, hvor Disney spreder glæde omkring flyvemaskiner", siger strategi- og markedschef Stefan Hedelius, SAS.
 
Se traileren til 'Flyvemaskiner' herunder:
 
For at øge opmærksomheden omkring lancering af 'Flyvemaskiner' samarbejder Disney med udvalgte flyselskaber over hele verden. Det sker inden for rammen af det nye forretningsområde Disneymedia+, som fokuserer på reklame og strategiske virksomhedssamarbejder.
 
"I Norden er SAS den indlysende samarbejdspartner for os. Vi deler ambitionen om at skabe postive oplevelser for alle, som bruger vores produkter. Vi deler også engagement i familiesegmentet – og eftersom temaet på vores næste storfilm er flyvemaskiner, er dette en perfekt start på et stærkt partnerskab inden for rammerne af Disneymedia+", siger markedsdirektør Anna Glanmark, The Walt Disney Company Nordic.
 

Ud over SAS samarbejder Disney med British Airways i Storbritanien, Lufthansa i Tyskland og American Airlines i USA omkring lanceringen af 'Flyvemaskiner'.
 
Filmen 'Flyvemaskiner' har biografpremiere i Danmark den 26. september.

Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Ny trailer til 'Planes: Fire & Rescue'

Sidste år var Disney klar med en spin-off til 'Biler' i form af filmen 'Flyvemaskiner', og allerede nu er den næste film klar. Nu er den første lange trailer til filmen klar.

Første plakat til 'Planes'

Disney har nu lanceret den første officielle plakat, samt en masse karakterplakater, til den kommende animationsfilm 'Planes', som bliver en spin-off til Pixars populære 'Biler'.

Easyjet og Disneyland Paris indgår aftale

Blandt de mange selskaber Disney har lavet samarbejde med kan der nævnes Lego, MasterCard og Togetherville. Og nu skal Disney til at indgå et samarbejde med flyselskabet Easyjet.

Pixars "Biler" bliver til "Fly" i 2013

I kølvandet på de to Biler-film vil en ny Pixar-film om fly se dagens lys om få år. Direct-to-video produktionen "Planes" bliver en fuldlængde-film om flyet Dusty der lider af højdeskræk.

MasterCard bliver officiel Disney-partner

The Walt Disney Company har fået en ny samarbejdspartner i hele Europa, mellemøsten og Afrika. MasterCard bliver Disney's officielle betalingskort i de næste seks år.

Disney udgiver to Marvel-film

Siden Disney købte Marvel er der ikke sket det helt store. Men nu har det lykkedes Disney, at få rettighederne til at frigive to Marvel-film i biografen.