The Muppets laver julespecial med Lady Gaga

Nyheder
Gennem årene har The Muppets mødt en lang række stjerner, heriblandt Whoopi Goldberg, Mel Brooks, Amy Adams og Michael Caine. Nu er turen kommet til ingen ringere end musikikonet Lady Gaga.
Gennem årene har The Muppets mødt en lang række stjerner, heriblandt Whoopi Goldberg, Mel Brooks, Amy Adams og Michael Caine. Nu er turen kommet til ingen ringere end musikikonet Lady Gaga.
 
 
På Thanksgiving aften, den 28. november, viser ABC det 90 minutter lange TV special, 'Lady Gaga & The Muppets' Holiday Spectacular'. Ifølge ABC vil udsendelsen blive et anderledes julespecial når Lady Gaga går backstage med The Muppets, i et forsøg på at lave et program med julesange og Lady Gaga hits.
 
”Jeg blev så glad, da ABC bad mig om at lave et julespecial i år”, siger Lady Gaga. ”Jeg vidste, det ikke ville være en komplet aften med latter og minder uden The Muppets. Jeg kan ikke vente til at se banden igen, og jeg håber at Miss Piggy stadig ikke sur over det med Kermit. Vi er bare venner!”
 
Lady Gaga og Kermit til MTV Video Music Awards i 2009. 
 
”Sikke en utrolig mulighed”, udtaler Kermit the Frog. ”Vi har en lang historie med Fru Gaga, så vi sprang til, da vi fik chancen for at lave et julespecial med hende.”
 
I udsendelsen vil Lady Gaga synge sange fra hendes nye album, 'ARTPOP', som bliver udgivet den 11. november. Af højdepunkter inkluderer udsendelsen en duet mellem Lady Gaga og Kermit the Frog, en blændende gengivelse af Gagas hit 'Applaus' med særlige Muppet-gæster, og duetter med Elton John, Joseph Gordon-Levitt og RuPaul. Kristen Bell vises i en særlig skitse ved siden af Muppets og Lady Gaga.
Desuden vil Swedish Chef, Beaker, og Animal udføre særlige Muppets fortolkninger af juleklassikerne 'Deck the Halls' og 'Jingle Bells'.
 
Nedenunder ses Swedish Chef, Beaker og Animal, mens de synger 'Ringing of the Bells'.
 
Programmet vil også byde på et smugkig på den kommende Disney-film 'Muppets Most Wanted', hvor Lady Gaga også har cameo. 'Muppets Most Wanted' har premiere den 21. marts 2014.
 
'Lady Gaga & The Muppets Holiday Spectacular' er produceret af Sunset Lane Entertainment i samarbejde med ABC Lincoln Square Productions med Salli Frattini som executive producer og Gregg Gelfand som instruktør.
 
Kilde: comingsoon.net

Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

'The Muppets' får ikke dansk biografpremiere

Den seneste film om Muppets, der havde amerikansk premiere sidste år, kommer ikke til de danske biografer.

Dugfriske klip til 'The Muppets'

Disney har nu frigivet helt nye klip til den kommende film 'The Muppets'.

Endnu en trailer til 'The Muppets'

Walt Disney Pictures har nu frigivet endnu en trailer til deres kommende film 'The Muppets', som bliver Muppet-dukkernes første biograffilm siden 1999.

Nye flotte billeder fra 'The Muppets'

Disney har nu udsendt en lang række billeder fra filmen 'The Muppets'.

Ny trailer til 'The Muppets'

Disney har nu udsendt en lang trailer til deres kommende film 'The Muppets', som bliver Muppet-dukkernes første biograffilm siden 1999.

Kermit interviewer Jack Sparrow

Den kommende 'Pirates of the Caribbean'-film har haft gallapremiere i Disneyland. Blandt de mange der mødte op kan der nævnes Lynn Collins, Martin Short, Jodie Foster og tilogmed Kermit fra the Muppets.