Nyt klip til 'Frost'

Nyheder
Disney har nu udsendt et helt nyt klip til deres næste store animationsfilm 'Frost'. Se det her.
Disney har nu udsendt et helt nyt klip til deres næste store animationsfilm 'Frost'. Se det her.
 
 
'Frost' handler om pigen Anna, som slår sig sammen med Kristoff, en mand fra bjergene, og hans loyale rensdyr Sven på en rejse. På deres rejse møder de mystiske trolde, forcerer Everest-lignende højder og støder på den fjollede snemand Olaf i et forsøg på at finde Annas søster Elsa og redde kongeriget.
 
Filmen får amerikansk premiere den 27. november, mens vi i Danmark må vente til den 25. december.
 
Kilde: usatoday.com

Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

'Frost'-instruktør afslører: Sådan bliver Elsa i 'Frost 2'

Tilbage i marts måned kom det frem, at Disney vil lave en fortsættelse til deres megahit 'Frost'. Efter annonceringen har det været småt med detaljer omkring filmen, men nu fortæller instruktørerne lidt om hvad der kommer til at ske med Elsa.

Smugkig på 'Frozen Fever'

Når filmen 'Eventyret om Askepot' vises i biograferne bliver det sammen med kortfilmen 'Frozen Fever', der for mange byder på et glædeligt gensyn med Elsa, Anna og Olaf.

To nye klip til 'Frost'

Disney er allerede igen klar med to nye klip til deres næste store satsning, 'Frost', som er løst baseret på H.C. Andersens eventyr 'Snedronningen'. Se de nye klip her.

Ny lang trailer til 'Frost'

Efter lang tids venten har Disney omsider udgivet en lang trailer til deres næste store animationsfilm 'Frost'. Se den her.

Første lange klip fra 'Frozen'

Disney har nu udsendt et to minutter langt klip til den meget omtalte film 'Frost', der er en fortolkning af H. C. Andersens eventyr 'Snedronningen'.

Japansk trailer til 'Frozen'

Da den første trailer til Disneys kommende animationsfilm, 'Frozen', blev offentliggjort fik man ikke så meget at vide om handlingen. Men nu er der blevet fundet en japansk trailer, der giver et lille indput i hvad der kommer til at ske i filmen.