To nye klip til 'Frost'

Nyheder
Disney er allerede igen klar med to nye klip til deres næste store satsning, 'Frost', som er løst baseret på H.C. Andersens eventyr 'Snedronningen'. Se de nye klip her.
Disney er allerede igen klar med to nye klip til deres næste store satsning, 'Frost', som er løst baseret på H.C. Andersens eventyr 'Snedronningen'. Se de nye klip her.
 
 
Filmens stemmer bliver leveret af Kristen Bell, Idina Menzel, Jonathan Groff, Josh Gad og Alan Tudyk. 
Endvidere bliver 'Frost' instrueret af "Tarzan"-instruktøren Chris Buck og manuskriptforfatteren til "Vilde Rolf", Jennifer Lee.
 
 
'Frost' rammer de danske biografer den 25. december.
 
Kilde: fandango.com, movies.yahoo.com

Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

'Frost'-instruktør afslører: Sådan bliver Elsa i 'Frost 2'

Tilbage i marts måned kom det frem, at Disney vil lave en fortsættelse til deres megahit 'Frost'. Efter annonceringen har det været småt med detaljer omkring filmen, men nu fortæller instruktørerne lidt om hvad der kommer til at ske med Elsa.

Smugkig på 'Frozen Fever'

Når filmen 'Eventyret om Askepot' vises i biograferne bliver det sammen med kortfilmen 'Frozen Fever', der for mange byder på et glædeligt gensyn med Elsa, Anna og Olaf.

Nyt klip til 'Frost'

Disney har nu udsendt et helt nyt klip til deres næste store animationsfilm 'Frost'. Se det her.

Ny lang trailer til 'Frost'

Efter lang tids venten har Disney omsider udgivet en lang trailer til deres næste store animationsfilm 'Frost'. Se den her.

Første lange klip fra 'Frozen'

Disney har nu udsendt et to minutter langt klip til den meget omtalte film 'Frost', der er en fortolkning af H. C. Andersens eventyr 'Snedronningen'.

Japansk trailer til 'Frozen'

Da den første trailer til Disneys kommende animationsfilm, 'Frozen', blev offentliggjort fik man ikke så meget at vide om handlingen. Men nu er der blevet fundet en japansk trailer, der giver et lille indput i hvad der kommer til at ske i filmen.