Teaser-trailer til 'Maleficent' er klar

Nyheder
Disney udgav i går en helt ny plakat til deres kommende fantasy-film 'Maleficent'. I dag er Disney så klar med en teaser-trailer til filmen med Angelina Jolie i hovedrollen. Se både trailer og plakat her.
Disney udgav i går en helt ny plakat til deres kommende fantasy-film 'Maleficent'. I dag er Disney så klar med en teaser-trailer til filmen med Angelina Jolie i hovedrollen. Se både trailer og plakat her.
 
 
Jolie spiller den uhyggelige titelkarakter i en ny version af 'Tornerose', der denne gang fremstiller sagen fra skurkindens perspektiv og fortæller om de begivenheder, der fik Maleficent til at kaste en forbandelse over den unge prinsesse.

I rollen som Tornerose ses Elle Fanning, mens Robert Stromberg, der tidligere har stået for special effects på Life of Pi og production design på Avatar, debuterer som instruktør.
 
'Maleficent' får dansk premiere den 29. maj 2014.
 
Kilde: youtube.com, rotoscopes.com, kino.dk

Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Disney løfter sløret for 'Cinderella'

Tilbage i 2011 kom det frem, at Disney ville lave en live-action udgave af 'Askepot'. Det sidste stykke tid har der dog været meget stille omkring filmen, men nu er Disney klar med filmens første trailer og plakat.

Ny trailer til 'Muppets Most Wanted'

Men allerede nu har Disney har nu udsendt en ny lang trailer til den kommende Muppet-film, 'Muppets Most Wanted'. Se den her.

Nyt fra 'Monsters University'

Pixar's næste store animationsfilm 'Monsters University' får biografpremiere over det meste af verden i løbet af sommeren. Og mens man venter kan man tage et kig på noget af det nyeste materiale, som Pixar netop har udgivet.

International trailer til 'Wreck-It Ralph'

Disney har udsendt endnu en trailer til videospilsfilmen "Wreck-It Ralph", der fortæller historien om den knapt så vrede spilskurk Ralph.

Japansk trailer til 'Brave'

En japansk trailer til Pixars kommende film 'Brave' viser en masse nye optagelser og fortæller mere om hvad der kommer til at ske i filmen.

Ny trailer til 'Tron Legacy'

Walt Disney Pictures har udsendt en ny biograftrailer til 'Tron Legacy', som er en fortsættelse til 80'er kultfilmen 'Tron'.