Ny trailer til 'Muppets Most Wanted'

Nyheder
Men allerede nu har Disney har nu udsendt en ny lang trailer til den kommende Muppet-film, 'Muppets Most Wanted'. Se den her.
Men allerede nu har Disney har nu udsendt en ny lang trailer til den kommende Muppet-film, 'Muppets Most Wanted'. Se den her.
 
 
I 'Muppets Most Wanted' tager hele Muppets-banden på turné rundt til nogle af Europas mest spændende destinationer, herunder Berlin, Madrid og London. Men kaos opstår, da de pludselig bliver viklet ind i en international forbrydelse ledet af Konstantin - verdens største kriminelle geni (der til forveksling ligner Kermit) - samt hans nedrige makker Dominic, alias Nummer To.
 
 
På rollelisten finder man blandt andet Ricky Gervais, Ty Burrell, Tina Fey, Debby Ryan, Danny Trejo og Celine Dion.
 
'Muppets Most Wanted' får amerikansk premiere den 21. marts 2014, mens der nuværende tidspunkt endnu ikke er nogen dansk premieredato.
 
Kilde: youtube.com, imdb.com

Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Teaser-trailer til 'Maleficent' er klar

Disney udgav i går en helt ny plakat til deres kommende fantasy-film 'Maleficent'. I dag er Disney så klar med en teaser-trailer til filmen med Angelina Jolie i hovedrollen. Se både trailer og plakat her.

The Muppets laver julespecial med Lady Gaga

Gennem årene har The Muppets mødt en lang række stjerner, heriblandt Whoopi Goldberg, Mel Brooks, Amy Adams og Michael Caine. Nu er turen kommet til ingen ringere end musikikonet Lady Gaga.

Teaser-trailer til 'Muppets Most Wanted'

Productionen af 'Muppets Most Wanted' er i fuld gang, så filmen kan få premiere til næste år. Men allerede nu har Disney udsendt en teaser-trailer og nogle billeder, så man kan få en forsmag på hvad der kommer til at ske for Kermit og hans venner.

Dugfriske klip til 'The Muppets'

Disney har nu frigivet helt nye klip til den kommende film 'The Muppets'.

Endnu en trailer til 'The Muppets'

Walt Disney Pictures har nu frigivet endnu en trailer til deres kommende film 'The Muppets', som bliver Muppet-dukkernes første biograffilm siden 1999.

Ny trailer til 'The Muppets'

Disney har nu udsendt en lang trailer til deres kommende film 'The Muppets', som bliver Muppet-dukkernes første biograffilm siden 1999.