Disneys nye 'Junglebogen' får instruktør

Nyheder
Lige for tiden er Disney i gang med et hav af live-action udgaver af tidligere Disney animationsfilm. Det drejer sig blandt andet om 'Tornerose', 'Askepot' og 'Junglebogen'. Og nu har Disneys nyeste udgave af 'Junglebogen' fået en instruktør, samt premieredato.

Lige for tiden er Disney i gang med et hav af live-action udgaver af tidligere Disney animationsfilm. Det drejer sig blandt andet om 'Tornerose', 'Askepot' og 'Junglebogen'. Og nu har Disneys nyeste udgave af 'Junglebogen' fået en instruktør, samt premieredato.Jon Favreau har tidligere instrueret de to første ’Iron Man’-film, ’Cowboys & Alliens’ og julefilmen ’Elf’. Favreau har også været involveret i Disneys film omkring Magic Kingdom.

 

"Jeg kan ikke sige så meget, men der er en interessant fortolkning, der kunne blive meget cool, og håbet er at relancere en familiefilm med visse elementer af mystik," udtaler Favreau. "Det er min første rigtige familiefilm siden 'Elf', og der er action elementer og visuelle effekter, så jeg føler mit arbejde på ’Iron Man’-filmene kommer til gavn."

 

Jon Favreau

Disneys nye udgave af Junglebogen har endnu ikke fået tilknyttet nogen producer, men Justin Marks er i øjeblikket i færd med at skrive manuskriptet, og det første udkast til filmen forventes snart at blive fremlagt.


’Junglebogen’, der baseret på to bøger af Rudyard Kipling, fortæller historien om drengen Mowgli, der vokser op blandt vilde dyr i den indiske jungle. Blandt de vilde dyr bliver Mowgli gode venner med bjørnen Baloo og panteren Bagheera, som hjælper ham i kampen mod den onde tiger, Shere Khan.


Disneys plan er at have filmen klar, så den kan få biografpremiere den 9. oktober 2015.


Kilde: deadline.com, digitalspy.co.uk, flickeringmyth.com 


Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Endnu en Disney-klassiker skal genindspilles

Disney-klassikere som 'Junglebogen', 'Skønheden & Udyret', 'Dumbo' og 'Mulan' har alle det til fælles, at de skal genindspilles i live-action. Nu er det så kommet frem, at endnu en klassiker kommer samme tur igennem.

Tim Burton skal nyfortolke endnu en Disney-film

I 2010 lavede Tim Burton filmen 'Alice in Wonderland', som var en fortolkning af Disneys gamle klassiker. I 2012 lavede Burton 'Frankenweenie', der var en ny udgave af hans Disney-film fra 1984. Nu skal Burton nyfortolke endnu en Disney-film, nemlig 'Dumbo'.

Første kig på Jon Favreaus 'Junglebogen'

Lige for tiden er Jon Favreau i fuld gang med at genfortælle 'Junglebogen' for Disney, og for få dage siden lage han nogle billeder fra produktionen på Instagram.

Disney planlægger endnu en film om en Disney-skurk

For tiden arbejder Disney på live-action-filmen "Maleficent", der omhandler skurken Malavia fra "Tornerose". Selv før, "Maleficent" er ude, lader det nu til, at filmselskabet vil tage ideen og genbruge den med andre klassiske Disney-skurke.

Disney laver 'Junglebogen' - igen

Disney er i fuld gang med at lave klassikere som 'Tornerose', 'Askepot' og 'Skønheden & Udyret' om til live-action udgaver. Men nu har Disney også besluttet sig for, at genfortælle 'Junglebogen', hvilket Disney har gjort en del gange efterhånden.

Disney laver ny film om Udyret

Først var det 'Alice i Eventyrland' Disney lavede som live-action, hvilket blev en stor succes. Det gjorde at Disney fik mere blod på tanden, og er nu i fuld gang med både 'Tornerose' og 'Askepot' som live-action. Og nu er turen kommet til 'Skønheden & Udyret'.