Endnu et smugkig på 'Maleficent'

Nyheder
Disney er klar med endnu et smugkig på deres kommende fantasyfilm, 'Maleficent', der er en nyfortolkning af eventyret 'Tornerose'. Se det her.

Disney er klar med endnu et smugkig på deres kommende fantasyfilm, 'Maleficent', der er en nyfortolkning af eventyret 'Tornerose'. Se det her.

"Maleficent" har dansk premiere 29. maj og har foruden Angelina Jolie og Elle Fanning også Juno Temple, Brenton Thwaites, Miranda Richardson og Sharlto Copley i bærende roller.

Kilde: youtube.com 


Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Se Angelina Jolie i aktion som Malavia

Produktionen af 'Maleficent' er i fuld gang, og filmen vil ikke være klar før 2014. Men allerede nu er det muligt, at få et nærmere kig på Angelina Jolie i sit kostume.

Flere navne føjes til Disneys 'Maleficent'

Op til nu har Angelina Jolie været den eneste skuespiller officielt tilknyttet Disneys 'Maleficent', men nu er hele syv skuespillere blevet annonceret som medvirkende.

Disney udsender en sidste trailer til "John Carter"

Før biografpremieren på "John Carter" har Disney nu udsendt filmens sidste trailer, der lægger stor vægt på de mange actionfyldte øjeblikke i sci-fi-eventyret.

Instruktør til 'Maleficent' fundet

Tim Burton har tidligere været tilknyttet til Disney's kommende film 'Maleficent', men efter han forlod projektet har Disney ledt efter en ny instruktør. Og nu har Disney omsider fundet en instruktør til filmen.

Tim Burton skal ikke stå bag 'Maleficent'

Efter succesen med 'Alice in Wonderland' er Disney begyndt at lave flere af deres gamle tegnefilm om til live-action udgaver. Den næste i rækken er 'Maleficent', som skulle have haft Tim Burton som instruktør. Men nu forlyder det at Burton ikke skal stå bag kameraet.

Maleficent-filmen går fremad

Nyfortolkningen af Disney klassikeren 'Tornerose' lader til at gå stille fremad. Hvem der skal skrive manskriptet ligger fast, mens der er tvivl om hvem der skal insturere og medvirke i filmen. Her kan man læse hvilke personer, der indtil videre er involveret i filmen.