Fortsættelse til 'Alice in Wonderland' er i fremdirft

Nyheder
Tilbage i 2010 blev 'Alice in Wonderland' så stor en succes, at der hurtigt blev sat en fortsættelse i produktion. Blandt de nye personligheder der dukker op i fortsættelsen, kan der nævnes Den Gale Hattemagers far.

 

Mark Rylance har sagt ja til at være med i 'Alice in Wonderland'-fortsættelsen, der går under titlen 'Through the Looking Glass'. Rylance, der er mest kendt for sit arbejde på teateret, skal spille Den Gale Hattemagers far.

Linda Woolverton, som skrev manuskriptet til Burtons udgave fra 2010, har igen stået for historien til denne film, mens James Bobin ('The Muppets') skal stå for filmens instruktion i stedet for Tim Burton.

Mark Rylance.

Skuespillerne Johnny Depp, Mia Wasikowska og Helena Bonham Carter genoptager alle deres roller fra den første film. Sacha Baron Cohen har også været i snak om at få en rolle.

Kilde: comingsoon.net


Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

'Pirates of the Caribbean 5' skal omskrives

Efter at den fjerde Pirates of the Caribbean-film blev en stor pengesucces i biograferne, besluttede Disney sig for at lave en femte film i franchisen. Et manuskript blev godkendt, men nu forlyder det at en ny forfatter er blevet sat på projektet.

Efterfølger til "The Muppets" er på vej

Efter "Muppet Movie" formåede at indtjene $153 mio. på verdensplan ud fra et budget på $45 mio. har Disney givet grønt lys til en efterfølger, der dog ikke umiddelbart kommer til at involvere Jason Segel, som var den drivende kraft bag den første film.

Nu er det bekræftet: 'Tron 3' er på vej

Siden 'Tron: Legacy' ramte biograferne sidste år, har der været snak om, hvorvidt en tredje film bliver til noget eller ej. Nu kan Tron selv, Bruce Boxleitner, så udtale sig omkring filmen.

Disney gør klar til 'Tron 3'

Det er endnu uvist, hvorvidt 'Tron 3' egentlig bliver til noget, men for at være på den sikre side, har Disney allerede hyret en manuskriptforfatter til filmen, så der er et manus klar, hvis filmen får grønt lys.

"Monsters, Inc. 2" kan blive en prequel

Efterfølgeren til Pixar's film "Monsters, Inc." kommer ikke til at handle om, hvad der sker efter 1'eren sluttede. I følge et internt notat hos Disney bliver "Monsters, Inc. 2" en preguel og skal fortælle historien om, hvordan Mike og Sullivan endte som makkerpar.

Dobbelt op på Pixar i 2012

Både Pixar og Disney har for vane at udsende én stor animationsfilm per år. Men i 2012 byder Pixar Animation Studios på hele to biograffilm: en ny Monsters, Inc.-film og et eventyr der har fået ny titel.