Endnu en Disney-forlystelse går til filmen

Nyheder
Pirates of the Caribbean, Haunted Mansion og Country Bears er alt sammen forlystelser fra Disneys temaparker, der siden hen har lagt baggrund for en række film med de samme navne. Nu skal endnu en forlystelse fra Disneyland laves om til en film.

 

Walt Disney Pictures har annonceret, at de vil lave en spillefilm baseret på forlystelsen It's a Small World. Deadline har rapporteret, at Jon Turteltaub (National Treasure-filmene) skal være instruktør på filmen, mens manuskriptet bliver skrevet af Jared Stern (som sammen med Michelle Morgan, skriver manuskriptet til The LEGO Movie-efterfølgeren).

It's a Small World åbnede for første gang i maj 1966 i Disneyland i Californien, og sidenhen er der kommet en udgave af forlystelsen i Florida, Tokyo, Paris og Hong Kong. Shanghai Disneyland, der åbner i løbet af 2015, vil også få en udgave af It's a Small World.

På nuværende tidspunkt vides der ikke noget om filmens plot, men ligesom forlystelsen og den iørefaldende sang vil filmen nok have et budskab om verdensfred. Derudover skal Turteltaub og Stern producere filmen sammen med Dan Lin.

Kilde: comingsoon.net


Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Disney laver forlystelsesparker om Star Wars

I weekenden løb Disney-messen "D23 Expo" af stablen i L.A., og her var en af de største nyheder at Disney ikke ét, men hele to nye Star Wars lande.

Disney arbejder stadig på 'The Haunted Mansion'-film

Disney har i rigtig lang tid forsøgt at lave en spillefilm over forlystelsen 'The Haunted Mansion'. Desværre har projektet stået stille i meget lang tid, men skal man tro de nyeste rygter så begynder filmen at køre på skinner.

Disneyland har diamantjubilæum

Disneyland i Anaheim i Californien kan i år fejre sit 60 års jubilæum hvilket bliver fejret med en ny parade, et opgraderet fyrværkerishow og andre ændringer, som embedsmænd for parkerne beskriver som "forbløffende".

Nyt om Disneys 'Haunted Mansion'-film

Tilbage i 2003 forsøgte Disney at lave forlystelsen Haunted Mansion om til en spillefilm, med Eddie Murphy i hovedrollen. Filmen blev dog ikke nogen succes, så Disney besluttede sig for at prøve igen. Men først nu kommer der nyt om projektet.

Milliard-forlystelse kører på skinner

Disneyland i Californien får næste år en af verdens dyreste forlystelser. Den er næsten en tro kopi af byen Kølerkildekøbing fra filmen 'Biler' og får anlagt en over en kilometer lang racerbane. I disse dage bliver bilerne testkørt og her kan du for første gang se, hvordan køreturen bliver.

Torneroseslottet åbnes igen for gæster

I Disneyland i Californien kan man igen få en fantastisk oplevelse i slottets snørklede trappegange og hemmelige pasager. Attraktionen genåbner efter 15 år i glemmebogen.