Navne på rollelisten til 'Big Hero 6' bliver afsløret

Nyheder
Disneys næste store animationsfilm bliver en filmatisering af Marvel-universet 'Big Hero 6'. I lang tid har der været stille omkring projektet, men nu er der dukket en række navne op på filmens rolleliste.

 

Blandt de få navne der indtil videre er blevet tilknyttet Big Hero 6, kan der nævnes Jamie Chung (Tømmermænd i Thailand) og Maya Rudolph (Brudepiger).

Mens Rudolphs rolle endnu ikke er afsløret, så er det kommet frem at Chung skal lægge stemme til ​​GoGo Tomago. Det betyder så, at Chung skal bekæmpe forbrydere sammen med komikeren T.J. Miller (Overscoring), der har fået rollen som Fred/Fredzilla.

Big Hero 6 handler om robotteknologen Hiro Hamada, der pludselig ender midt i et en ondsindet plan om at ødelægge byen San Fransokyo. Hiro slutter sig sammen med et hold af superhelte for at redde nationen.

Filmen bliver instrueret af Don Hall (Peter Plys fra 2011) og Chris Williams (Bolt), mens Roy Conli (To på flugt) fungere som producer.

Filmen rammer de amerikanske biografer den 7. november, mens det i Danmark først bliver den 5. februar 2015.

Kilde: flickeringmyth.com, imdb.com, kino.dk


Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Helt nye klip til 'Big Hero 6'

Disney har udsendt to helt nye klip til deres næste store animationsfilm, 'Big Hero 6', der er baseret på et Marvel-univers. Se dem her.

Sidste trailer til 'Big Hero 6' er klar

Selvom 'Big Hero 6' rammer de amerikanske biografer om under en måned, så har Disney alligevel valgt at udgive en sidste trailer inden premieren.

Endnu en trailer til 'Big Hero 6'

Disneys næste store animationsfilm, 'Big Hero 6', rammer de amerikanske biografer om cirka halvanden måned. Mens vi venter kan vi glæde os over, at Disney nu har udgivet en helt ny trailer til filmen.

To minutter langt klip fra 'Big Hero 6'

Disney har udsendt et to minutter langt klip til deres kommende animationsfilm, Big Hero 6, som introducerer den unge opfinder Hiro Hamada og den oppustelige hvide robot Baymax. Se klippet her.

Ny trailer til 'Big Hero 6'

Disney har udsendt endnu en trailer til deres næste store animations 'Big Hero 6', som er baseret på et tegneserieunivers fra Marvel.

Første trailer til 'Big Hero 6' er klar

Efter lang tids venten er Disney omsider klar med en lille trailer til deres kommende animationsfilm 'Big Hero 6', som bliver Disneys første forsøg på at lave en Marvel-film. Se den nye trailer her.