Disney vil lave en film om en sølvryg

Nyheder
Gorillaflokke ledes af en stor dominerende han, der kaldes for en sølvryg på grund af den sølvgrå saddel henover ryggen. Sådan et dyr vil Disney nu lave en film med.
 
 
 
Walt Disney Pictures er i forhandlinger om at få lov til at filmatisere bogen The One and Only Ivan, som er skrevet af Katherine Applegate og illustreret af Patricia Castelao.
 
Bogen, der blev udgivet af HarperCollins i 2011, handler om sølvryggen Ivan, en ældre elefant ved navn Stella og en omstrejfende hund ved navn Bob, som alle lever i et bur på et indkøbscenter. Selvom Ivan ikke kan huske sit liv før han kom til indkøbscenteret, begynder minderne at dukke op, da en elefantunge ankommer. Samtidig lægger Ivan planer om at flygte tilbage til naturen, sammen med elefantungen, for at beskytte den mod misbrug fra onde mennesker.
 
 
Katherine Applegate baserede historien på en virkelige gorilla ved navn Ivan, der tilbragte 27 år i et indkøbscenter i Washington, før den blev overført til en zoo i Atlanta.
 
Disney er i øjeblikket på jagt efter en manuskriptforfatter, der kan lave bogen om til en live-action film. Allison Shearmur (der også arbejder på Disneys kommende Askepot-film) er sat på filmen som producer sammen med Jason Dravis.
 
Kilde: movieweb.com

Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Tron Legacy's premiere er fastlagt

Walt Disney Pictures har afsløret at 'Tron Legacy' får premiere d. 17. december 2010.

Promo-klip til 'Tron Legacy'

Et promo-klip til 'Tron 2', der nu har fået titlen 'Tron Legacy', er blevet offentliggjort.

Ny håndtegnet Peter Plys-film

Det er fire år siden vi sidst har set Peter Plys i den originale håndtegnede version. Men i 2011 vender Plys tilbage til sine rødder i sin helt egen film.

Toy Story 3 teaser trailer

Varm op til gensynet med Woody, Buzz Lightyear og resten af slænget. 'Toy Story' var begyndelsen på 3d-revolutionen.

Første plakat til 'A Christmas Carol'

Nu er den første officielle filmplakat til Disney's Jim Carrey-film 'A Christmas Carol' på nettet.

Disney lancerer nyt filmselskab: 'Disneynature'

Disney vender tilbage til naturen med et helt nyt filmselskab dedikeret til at lave film og dokumentarfilm om naturen og vores planet.