Disney løfter sløret for 'Cinderella'

Nyheder
Tilbage i 2011 kom det frem, at Disney ville lave en live-action udgave af 'Askepot'. Det sidste stykke tid har der dog været meget stille omkring filmen, men nu er Disney klar med filmens første trailer og plakat.
 
 
Indtil videre vides der ikke noget om filmens handling, andet end at det er en filmatisering af det klassiske eventyr, som Walt Disney selv lavede om til en tegnefilm tilbage i 1950.
 
Blandt de medvirkende kan der nævnes Lily James i hovedrollen som Askepot.
Som prinsen ses Richard Madden fra 'Game of Thrones', Cate Blanchett er den onde stedmoder, Lady Tremaine, mens Helena Bonham Carter er den gode fe.

 
Filmen bliver instrueret af Kenneth Branagh (Thor), mens manuskriptet er skrevet af Aline Brosh McKenna (The Devil Wears Prada) og Chris Weitz (Det Gyldne Kompas).

The teaser poster for Disney's 'Cinderella' (Photo Credit: Disney)

Cinderella rammer de danske biografer den 12. marts 2015.
 
Kilde: kino.dk, youtube.com, accesshollywood.com

Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Dugfriske klip til 'Eventyret om Askepot'

Disney har nu udsendt en række nye klip til deres kommende eventyrfilm 'Cinderella' (på dansk 'Eventyret om Askepot'). Se dem her.

Helt ny trailer til 'Cinderella'

Der nu kun en måneds tid til at Disneys kommende film 'Cinderella' (på dansk 'Eventyret om Askepot') får premiere. Mens vi venter kan vi tage et kig på den seneste trailer, som Disney har udgivet.

Marvel er klar med nyt indblik i 'Ant-Man'

Marvel er nu klar med en trailer og plakat til deres kommende superheltefilm, 'Ant-Man', med Paul Rudd i hovedrollen.

Nyt kig på 'Cinderella'

Disney har udsendt nogle nye klip til deres kommende film, 'Cinderella', så biografgængerne kan få et indblik i hvad der kommer til at ske i filmen. Se de nye klip her.

Endnu en trailer til 'Cinderella'

Disney er klar med endnu en trailer til 'Cinderella', der blandt andet har Lily James, Richard Madden, Cate Blanchett og Helena Bonham Carter på rollelisten.

Ny trailer til 'Askepot' er klar

Efter seks måneders tavshed er Disney nu endelig klar med en ny trailer til deres kommende udgave af eventyret 'Askepot'.