Nye klip fra 'Maleficent'

Nyheder
Disney har nu udsendt en række nye klip til deres store fantasyfilm 'Maleficent'. Se dem her.

 

Maleficent er en nyfortolkning af den klassiske Disney-tegnefilm Tornerose fra 1959. Tvistet er dog, at hele historien ses fra den onde fes perspektiv.

Filmen vil blive instrueret af Robert Stromberg, som bl.a. har stået for de fysiske rammer i film som Alice i Eventyrland og Avatar.

Foruden Angelina Jolie i hovedrollen som Maleficent, så består rollelisten også af Elle Fanning, Juno Temple, Brenton Thwaites, Miranda Richardson og Sharlto Copley.

Maleficent får dansk premiere den 29. maj.

Kilde: youtube.com


Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Første trailer til 'Big Hero 6' er klar

Efter lang tids venten er Disney omsider klar med en lille trailer til deres kommende animationsfilm 'Big Hero 6', som bliver Disneys første forsøg på at lave en Marvel-film. Se den nye trailer her.

Endnu et smugkig på 'Maleficent'

Disney er klar med endnu et smugkig på deres kommende fantasyfilm, 'Maleficent', der er en nyfortolkning af eventyret 'Tornerose'. Se det her.

Nyt kig på 'Maleficent'

Disney har udsendt den anden trailer til "Maleficent", live-action-udgaven af den historien om "Tornerose".

Teaser-trailer til 'Maleficent' er klar

Disney udgav i går en helt ny plakat til deres kommende fantasy-film 'Maleficent'. I dag er Disney så klar med en teaser-trailer til filmen med Angelina Jolie i hovedrollen. Se både trailer og plakat her.

To nye klip til 'Frost'

Disney er allerede igen klar med to nye klip til deres næste store satsning, 'Frost', som er løst baseret på H.C. Andersens eventyr 'Snedronningen'. Se de nye klip her.

Nyt klip til 'Frost'

Disney har nu udsendt et helt nyt klip til deres næste store animationsfilm 'Frost'. Se det her.