Nye billeder til 'Big Hero 6'

Nyheder
Disney har nu offentliggjort to plakater, samt et billede af heltene, til deres kommende animationsfilm 'Big Hero 6'.

BIGH6_004D_G_ENG-GB_70x100.indd

Big Hero 6 handler om robotteknologen Hiro Hamada, der pludselig ender midt i et en ondsindet plan om at ødelægge byen San Fransokyo. Hiro slutter sig sammen med et hold af superhelte for at redde nationen.

BIG-HERO-6-Hiro-Baymax-e1402229720905

Filmen bliver instrueret af Don Hall (Peter Plys fra 2011) og Chris Williams (Bolt), mens Roy Conli (To på flugt) er filmens producer.

Billedet nedenunder, der viser samlede team af superhelte, er på nuværende tidspunkt ikke til at finde i en bedre kvalitet.

Big Hero 6

Big Hero 6 får dansk premiere den 5. februar 2015.

Kilde: flickeringmyth.com


Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Flere billeder til 'Big Hero 6'

Disney er nu klar med en række nye billeder til deres kommende animationsfilm, 'Big Hero 6', som er baseret på et univers fra Marvel. Se dem her.

To minutter langt klip fra 'Big Hero 6'

Disney har udsendt et to minutter langt klip til deres kommende animationsfilm, Big Hero 6, som introducerer den unge opfinder Hiro Hamada og den oppustelige hvide robot Baymax. Se klippet her.

Japansk trailer til 'Big Hero 6'

Den seneste trailer til Disneys kommende animationsfilm, 'Big Hero 6', fokuserede primært på humoren i filmen. Nu er der så blevet udgivet en japansk trailer, der har mere fokus på drama.

Ny trailer til 'Big Hero 6'

Disney har udsendt endnu en trailer til deres næste store animations 'Big Hero 6', som er baseret på et tegneserieunivers fra Marvel.

Mød heltene i 'Big Hero 6'

Disney har offentliggjort en række nye plakater, der viser superheltene i den kommende animationsfilm 'Big Hero 6'. Se dem her.

Første trailer til 'Big Hero 6' er klar

Efter lang tids venten er Disney omsider klar med en lille trailer til deres kommende animationsfilm 'Big Hero 6', som bliver Disneys første forsøg på at lave en Marvel-film. Se den nye trailer her.