Nyt liv i 'Pirates 5'

Nyheder
Det femte kapitel i Disneys 'Pirates of the Caribbean' er blevet udskudt op til flere gange i løbet af de sidste par år. Producer Jerry Bruckheimer håber dog på, at der snart kommer nyt liv i franchisen.

 

Under en optræden på den 54. Monte Carlo Television Festival tidligere på måneden, fortalte producer Jerry Bruckheimer at han håber på, at få produktionen på Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales i gang i begyndelsen af ​​2015.

"Det er et nyt eventyr med Johnny Depp, Captain Jack, og forhåbentlig vil vi komme i gang efter nytår. Det er, hvad vi ser frem til", udtalte Jerry Bruckheimer.

Jerry Bruckheimer

Filmen har lidt under en række forsinkelser i løbet af de sidste par år, selvom den syntes at være på rette spor tilbage i maj sidste år, da Espen Sandberg og Joachim Rønning blev sat til at instruere.

Men i efteråret blev det rapporteret, at projektet alligevel ikke ville få premiere i sommeren 2015, på grund af problemer med manuskriptet. Disney-chef Alan Horn afslørede i april, at projektet stadig ikke havde et manuskript han ville give grønt lys til.

Pirates Of The Caribbean Desktop Wallpaper

Hvis Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales begynder produktionen i begyndelsen af ​​2015 er det muligt, at Disney kan lade filmen få premiere i sommeren 2016, men intet er blevet bekræftet på nuværende tidspunkt.

Den femte Pirates of the Caribbean-film har indtil videre kun Johnny Depp på rollelisten.

Kilde: movieweb.com


Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

'Pirates 5' får endelig fastlagt en premieredato

Da den fjerde 'Pirates of the Caribbean'-film blev en stor succes tilbage i 2011, besluttede Disney sig ret hurtigt for at få lavet en femte film. Disney har dog udskudt filmen rigtig mange gange, men nu er der omsider fastlagt en premieredato.

'Pirates of the Caribbean 5' udskudt

2015 ligner et vanvittigt filmår, og nu trækker den første store blockbuster sig ud af kampen om biografgængernes gunst i sommerperioden.

"Pirates of the Caribbean 5" får sin titel

Det femte kapitel i "Pirates of the Caribbean"-franchisen har længe gået under den simple titel "Pirates of the Caribbean 5". Men nu har filmen endelig fået sin fulde titel, og den kommer fra et klassisk pirat-udtryk.

'Pirates 5' har fået instruktører

Disney og producer Jerry Bruckheimer har længe ønsket at søsætte en femte Pirates of the Caribbean-film. Men det er først nu lykkes, at finde ikke bare én, men hele to instruktører til den næste piratfilm.

'Pirates of the Caribbean 5' skal omskrives

Efter at den fjerde Pirates of the Caribbean-film blev en stor pengesucces i biograferne, besluttede Disney sig for at lave en femte film i franchisen. Et manuskript blev godkendt, men nu forlyder det at en ny forfatter er blevet sat på projektet.

Rob Marshall som instruktør på "Pirates of the Caribbean 5"?

Indtil nu har det været uvist, hvorvidt "Pirates of the Caribbean: I ukendt farvand"-instruktøren, Rob Marshall, vil vende tilbage for at instruere "Pirates of the Caribbean 5". Nu kunne noget dog tyde på, at Marshall er ombord projektet.