Mød heltene i 'Big Hero 6'

Nyheder
Disney har offentliggjort en række nye plakater, der viser superheltene i den kommende animationsfilm 'Big Hero 6'. Se dem her.

Disney har offentliggjort en række nye plakater, der viser superheltene i den kommende animationsfilm 'Big Hero 6'. Se dem her.

bighero6-characterposter2.jpg

Big Hero 6 handler om robotteknologen Hiro Hamada, der pludselig ender midt i et en ondsindet plan om at ødelægge byen San Fransokyo. Hiro slutter sig sammen med et hold af superhelte for at redde nationen.

bighero6-characterposter1.jpg

bighero6-characterposter3.jpg

Blandt de engelske stemmer kan der nævnes Jamie Chung, T.J. Miller og Maya Rudolph.

bighero6-characterposter4.jpg

Filmen bliver instrueret af Don Hall (Peter Plys fra 2011) og Chris Williams (Bolt), mens Roy Conli (To på flugt) er filmens producer.

bighero6-characterposter5.jpg

Big Hero 6 får dansk premiere den 5. februar 2015.

bighero6-characterposter6.jpg

Kilde: latino-review.com


Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Endnu en trailer til 'Big Hero 6'

Disneys næste store animationsfilm, 'Big Hero 6', rammer de amerikanske biografer om cirka halvanden måned. Mens vi venter kan vi glæde os over, at Disney nu har udgivet en helt ny trailer til filmen.

Flere billeder til 'Big Hero 6'

Disney er nu klar med en række nye billeder til deres kommende animationsfilm, 'Big Hero 6', som er baseret på et univers fra Marvel. Se dem her.

To minutter langt klip fra 'Big Hero 6'

Disney har udsendt et to minutter langt klip til deres kommende animationsfilm, Big Hero 6, som introducerer den unge opfinder Hiro Hamada og den oppustelige hvide robot Baymax. Se klippet her.

Japansk trailer til 'Big Hero 6'

Den seneste trailer til Disneys kommende animationsfilm, 'Big Hero 6', fokuserede primært på humoren i filmen. Nu er der så blevet udgivet en japansk trailer, der har mere fokus på drama.

Ny trailer til 'Big Hero 6'

Disney har udsendt endnu en trailer til deres næste store animations 'Big Hero 6', som er baseret på et tegneserieunivers fra Marvel.

Nye billeder til 'Big Hero 6'

Disney har nu offentliggjort to plakater, samt et billede af heltene, til deres kommende animationsfilm 'Big Hero 6'.