Ny trailer til 'Big Hero 6'

Nyheder
Disney har udsendt endnu en trailer til deres næste store animations 'Big Hero 6', som er baseret på et tegneserieunivers fra Marvel.

Disney har udsendt endnu en trailer til deres næste store animations 'Big Hero 6', som er baseret på et tegneserieunivers fra Marvel.

I Big Hero 6 møder vi den unge Hiro Hamada, der pludselig ender midt i et en ondsindet plan om at ødelægge byen San Fransokyo. Hiro, og hans robotven Baymax, ender med at slutte sig sammen med et hold af superhelte for at redde nationen.

Filmens rolleliste har i lang tid kun bestået af Jamie Chung, T.J. Miller og Maya Rudolph, men nu har Disney afsløret flere af skuespillerne i filmen. Blandt disse navne kan der nævnes Ryan Potter (kendt fra serien Supah Ninjas), Scott Adsit, James Cromwell, Génesis Rodríguez og Alan Tudyk (Vilde Rolf og Frost).

Don Hall (Peter Plys fra 2011) og Chris Williams (Bolt) er instruktører, mens Roy Conli (To på flugt) fungere som filmens producer.

Big Hero 6 får dansk premiere den 5. februar 2015.

Kilde: youtube.com, comingsoon.net


Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Nye klip til 'Big Hero 6'

Disney har udgivet endnu et klip til 'Big Hero 6', og denne gang får man mulighed for at se de andre superheltes specialer.

Helt nye klip til 'Big Hero 6'

Disney har udsendt to helt nye klip til deres næste store animationsfilm, 'Big Hero 6', der er baseret på et Marvel-univers. Se dem her.

Sidste trailer til 'Big Hero 6' er klar

Selvom 'Big Hero 6' rammer de amerikanske biografer om under en måned, så har Disney alligevel valgt at udgive en sidste trailer inden premieren.

Endnu en trailer til 'Big Hero 6'

Disneys næste store animationsfilm, 'Big Hero 6', rammer de amerikanske biografer om cirka halvanden måned. Mens vi venter kan vi glæde os over, at Disney nu har udgivet en helt ny trailer til filmen.

Første trailer til 'Big Hero 6' er klar

Efter lang tids venten er Disney omsider klar med en lille trailer til deres kommende animationsfilm 'Big Hero 6', som bliver Disneys første forsøg på at lave en Marvel-film. Se den nye trailer her.

Navne på rollelisten til 'Big Hero 6' bliver afsløret

Disneys næste store animationsfilm bliver en filmatisering af Marvel-universet 'Big Hero 6'. I lang tid har der været stille omkring projektet, men nu er der dukket en række navne op på filmens rolleliste.