Warner og Pixar sammen om Brad Bird's nye film

Nyheder
Brad Bird dropper animationen og skal instruere den nye live-actionfilm, '1906' med både Warner Bros. og Pixar i ryggen.
Brad Bird dropper animationen og skal instruere den nye live-actionfilm, '1906' med både Warner Bros. og Pixar i ryggen. [602] Brad Bird er den mest prisvindende animations-instruktør i nyere tid, med blandt andet 'Ratatouille', 'De Utrolige' og 'Jernkæmpen' på CV'et. Men nu skal det være slut med animationen. Brad Bird har kastet sig over et live-actionprojekt der bygger på 2005-novellen, '1906', af James Dalessandro. Historien handler om en skoleelev, der efterforsker mordet på sin far omkring tidspunktet med det store San Francisco-jordskælv i 1906. [600,200] Bird har netop fået grønt lys til at gå videre med projektet, og er i øjeblikket i gang med at omskrive det oprindelige manuskript, der er lavet af John Logan ('Sweeney Todd', 'Den Sidste Samurai'). [601,200] Som en stor overraskelse er det blevet bekræftet at filmen skal produceres i samarbejde med "rivalerne" Warner Bros. Dette kan højst sandsynligt skyldes Pixar's manglende erfaring med Live-actionfilm. Det kan dog meget vel gå hen og ende med en produktion, der bliver styret mere af Warner end Disney/Pixar. John Walker, der producerede 'De Utrolige', bliver executive producer på '1906'. Filmen burde få premiere i 2009. Kilde: The Hollywood Reporter

Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Nyt fra 'De Utrolige 2'

I sidste måned blev det officielt, at Pixar omsider vil lave en fortsættelse til 'De Utrolige' efter flere års rygter. Nu er Brad Bird så klar med en lille opdatering på filmen, og at arbejder går fremad.

Toy Story 3 åbner med et brag

Hidtil har det været Find Nemo fra 2003 der har haft den bedst indbringende premiereweekend hos Disney-studierne. Men den rekord lader nu til at blive slået af den tredje Toy Story-film som netop har indtjent 256 millioner kroner på én dag!

Pixar-instruktør bag 'Mission: Impossible 4'

Brad Bird er en af Pixar Animation Studios' mest hædrede personligheder. Og i kølvandet på Oscar-vinderne De Utrolige og Ratatouille, skal han nu instruere sin første live action-film - med Tom Cruise i hovedrollen.

Pixar-troldmand vil lave Mission: Impossible 4

Brad Bird er manden bag succesfulde animationsklassikere som De Utrolige og Ratatouille. Men nu vil instruktøren forlade animation og Pixar Animation Studios for at instruere Tom Cruise i et eksplosivt actionbrag.

'Partly Cloudy' klar til biografen

Pixar's nyeste kortfilm hedder 'Partly Cloudy' og forventes at blive vist i biograferne foran 'Up'. Nu offentliggøres det første billede i høj opløsning fra filmen.

Nye detaljer om Brad Bird's '1906'

Instruktøren bag De Utrolige og Ratatouille, Brad Bird, bevæger sig for første gang over i live-action-genren med Warner Bros.-filmen '1906'. Bird løfter nu sløret for flere detaljer om projektet.