Nyt om Disneys 'Haunted Mansion'-film

Nyheder
Tilbage i 2003 forsøgte Disney at lave forlystelsen Haunted Mansion om til en spillefilm, med Eddie Murphy i hovedrollen. Filmen blev dog ikke nogen succes, så Disney besluttede sig for at prøve igen. Men først nu kommer der nyt om projektet.

Tilbage i 2003 forsøgte Disney at lave forlystelsen Haunted Mansion om til en spillefilm, med Eddie Murphy i hovedrollen. Filmen blev dog ikke nogen succes, så Disney besluttede sig for at prøve igen. Men først nu kommer der nyt om projektet.

I 2010 annoncerede filmskaberen Guillermo del Toro (bedst kendt for film som Pans labyrint og Hellboy), at han ville udvikle en ny live-action-udgave af ​​Haunted Mansion. Siden da er der ikke sket det store med filmen, men så for nylig kom det frem fra Guillermo selv, at filmen stadig er i udviklingsfasen.

"For to uger siden, tog jeg tilbage til Disneyland sammen med dem jeg udvikler manuskriptet med," siger Guillermo. "Det er en hård nød at knække. Vi har prøvet et par gange. Vi er i gang med vores tredje eller fjerde udkast, med to forskellige hold af manuskriptforfattere, og jeg tror ​​det vigtigste er at forsøge at kombinere alt, hvad der er fedt ved forlystelsen i filmen, og for at gøre det til en virkelig intens, men med en følelse af sjov - ligesom forlystelsen."

Lige nu er Guillermo kun tilknyttet til projektet som forfatter og producer, men han udelukker ikke muligheden for også at blive filmens instruktør. "Det er en film, jeg ville elske at instruere, men jeg ville også være glad for bare at producere den, hvis timingen er ikke rigtigt."

Historien formodes at blive bygget op omkring spøgelset Hatbox Ghost og det virker som hyppige samarbejdspartner Doug Jones er frontløber for den del.

Hatbox Ghost.

"Vi har udviklet 50-60 stykker art. Vi har udviklet skitser af spøgelset Hatbox Ghost, sammen med Doug Jones, men vi har endnu ikke haft succes med manuskriptet. Jeg er nødt til at tro, at Disney vil kortlægge filmen, så snart vi har et manuskript, men indtil da kan vi ikke håndtere det. Vi føler altid at vi er meget tæt på, og alligevel ikke."

Kilde: disneyandmore.blogspot.dk


Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Disney laver forlystelsesparker om Star Wars

I weekenden løb Disney-messen "D23 Expo" af stablen i L.A., og her var en af de største nyheder at Disney ikke ét, men hele to nye Star Wars lande.

Disney arbejder stadig på 'The Haunted Mansion'-film

Disney har i rigtig lang tid forsøgt at lave en spillefilm over forlystelsen 'The Haunted Mansion'. Desværre har projektet stået stille i meget lang tid, men skal man tro de nyeste rygter så begynder filmen at køre på skinner.

Disneyland har diamantjubilæum

Disneyland i Anaheim i Californien kan i år fejre sit 60 års jubilæum hvilket bliver fejret med en ny parade, et opgraderet fyrværkerishow og andre ændringer, som embedsmænd for parkerne beskriver som "forbløffende".

Endnu en Disney-forlystelse går til filmen

Pirates of the Caribbean, Haunted Mansion og Country Bears er alt sammen forlystelser fra Disneys temaparker, der siden hen har lagt baggrund for en række film med de samme navne. Nu skal endnu en forlystelse fra Disneyland laves om til en film.

Disney laver endnu en forlystelse om til film

Siden "Pirates of the Caribbean" blev en multi-milliard-franchise for Disney har filmselskabet sat gang i op til flere filmprojekter baseret på populære forlystelser - og nu er der blevet annonceret endnu en af slagsen.

Disney laver film med Yeti

Disney har haft god succes med at lave Disneyland-forlystelsen 'Pirates of the Caribbean' om til film. Det har nu givet Disney så meget blod på tanden, at endnu en af deres forlystelser skal filmatiseres.