Japansk trailer til 'Big Hero 6'

Nyheder
Den seneste trailer til Disneys kommende animationsfilm, 'Big Hero 6', fokuserede primært på humoren i filmen. Nu er der så blevet udgivet en japansk trailer, der har mere fokus på drama.

Den seneste trailer til Disneys kommende animationsfilm, 'Big Hero 6', fokuserede primært på humoren i filmen. Nu er der så blevet udgivet en japansk trailer, der har mere fokus på drama.

(Traileren er uden undertekster)

Big Hero 6 handler om robot-geniet Hiro Hamada, som sammen med sin højre hånd - robotten Baymax - og sine nye helte-venner, bekæmper den mystiske maskebeklædte skurk, for at redde den højteknologiske by, San Fransoyoko.

Hiro Hamada, Baymax og resten af slænget kan ses i de danske biografer fra den 5. februar 2015.

Kilde: youtube.com


Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Nye klip til 'Big Hero 6'

Disney har udgivet endnu et klip til 'Big Hero 6', og denne gang får man mulighed for at se de andre superheltes specialer.

Sidste trailer til 'Big Hero 6' er klar

Selvom 'Big Hero 6' rammer de amerikanske biografer om under en måned, så har Disney alligevel valgt at udgive en sidste trailer inden premieren.

Endnu en trailer til 'Big Hero 6'

Disneys næste store animationsfilm, 'Big Hero 6', rammer de amerikanske biografer om cirka halvanden måned. Mens vi venter kan vi glæde os over, at Disney nu har udgivet en helt ny trailer til filmen.

Ny trailer til 'Big Hero 6'

Disney har udsendt endnu en trailer til deres næste store animations 'Big Hero 6', som er baseret på et tegneserieunivers fra Marvel.

Første trailer til 'Big Hero 6' er klar

Efter lang tids venten er Disney omsider klar med en lille trailer til deres kommende animationsfilm 'Big Hero 6', som bliver Disneys første forsøg på at lave en Marvel-film. Se den nye trailer her.

Japansk trailer til 'Frozen'

Da den første trailer til Disneys kommende animationsfilm, 'Frozen', blev offentliggjort fik man ikke så meget at vide om handlingen. Men nu er der blevet fundet en japansk trailer, der giver et lille indput i hvad der kommer til at ske i filmen.