'Pirates 5' får endelig fastlagt en premieredato

Nyheder
Da den fjerde 'Pirates of the Caribbean'-film blev en stor succes tilbage i 2011, besluttede Disney sig ret hurtigt for at få lavet en femte film. Disney har dog udskudt filmen rigtig mange gange, men nu er der omsider fastlagt en premieredato.

Da den fjerde 'Pirates of the Caribbean'-film blev en stor succes tilbage i 2011, besluttede Disney sig ret hurtigt for at få lavet en femte film. Disney har dog udskudt filmen rigtig mange gange, men nu er der omsider fastlagt en premieredato.

Walt Disney Pictures netop annonceret, at Pirates of the Caribbean 5 vil ramme biograferne den 7. juli 2017. Selvom datoen er langt ude i fremtiden, så er studiet 20th Century Fox også klar med en film i juli 2017, nemlig en fortsættelse til deres kommende genfortælling af The Fantastic Four.

Jeff Nathanson (Catch Me If You Can) har overtaget tjansen som manuskriptforfatter for Terry Rossio og Ted Elliott, der skrev manus til de første fire Pirates of the Caribbean-film. Nathansons manuskript skal visualiseres af det norske makkerpar Joachim Rønning og Espen Sandberg, der blandt andet har instrueret Kon-Tiki.     

Kilde: comingsoon.net


Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Orlando Bloom frisk på flere pirateventyr

For nogle få måneder siden fik 'Pirates of the Caribbean' fastlagt en premieredato, men der er stadig mange ting der mangler at komme på plads, heriblandt rollelisten. Nu forlyder det, at Orlando Bloom er åben omkring at vende tilbage.

Nyt liv i 'Pirates 5'

Det femte kapitel i Disneys 'Pirates of the Caribbean' er blevet udskudt op til flere gange i løbet af de sidste par år. Producer Jerry Bruckheimer håber dog på, at der snart kommer nyt liv i franchisen.

'Pirates of the Caribbean 5' udskudt

2015 ligner et vanvittigt filmår, og nu trækker den første store blockbuster sig ud af kampen om biografgængernes gunst i sommerperioden.

"Pirates of the Caribbean 5" får sin titel

Det femte kapitel i "Pirates of the Caribbean"-franchisen har længe gået under den simple titel "Pirates of the Caribbean 5". Men nu har filmen endelig fået sin fulde titel, og den kommer fra et klassisk pirat-udtryk.

'Pirates 5' har fået instruktører

Disney og producer Jerry Bruckheimer har længe ønsket at søsætte en femte Pirates of the Caribbean-film. Men det er først nu lykkes, at finde ikke bare én, men hele to instruktører til den næste piratfilm.

'Pirates of the Caribbean 5' skal omskrives

Efter at den fjerde Pirates of the Caribbean-film blev en stor pengesucces i biograferne, besluttede Disney sig for at lave en femte film i franchisen. Et manuskript blev godkendt, men nu forlyder det at en ny forfatter er blevet sat på projektet.