Ny trailer og billeder til 'Into the Woods'

Nyheder
Disney er nu klar med en helt ny trailer, samt en håndfuld nye billeder, til deres kommende film 'Into the Woods'. Se både trailer og billeder her.

Disney er nu klar med en helt ny trailer, samt en håndfuld nye billeder, til deres kommende film 'Into the Woods'. Se både trailer og billeder her.

Filmen er baseret på James Lapine og Stephen Sondheim's originale musical som handler om en bager og hans kones søgen efter at bryde en heks' forbandelse, som forhindre dem i at starte en familie. Undervejs støder de ind i flere kendte eventyrfigurer bl.a. Den Lille Rødhætte, Jack fra Jack og Bønnestagen, Hans & Grete, Snehvide, Rapunzel og Askepot, og sammen lærer de hvad der sker efter "Happy Ever After".


Filmen bliver instrueret af Rob Marshall, der tidligere har overført de to musicals Chicago og Nine til biograflærredet.

Into the Woods er klar i de amerikaske biografer fra den 25. december, mens vi i Danmark må vente til den 12. februar 2015.

Kilde: comingsoon.net, youtube.com, kino.dk


Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Ny trailer til 'Ant-Man'

Efter lang tids venten er Marvel omsider klar med en helt ny trailer til 'Ant-Man'. Se den her.

Klip fra 'Into the Woods'

Disney har udsendt en række helt nye klip til deres store musical, 'Into the Woods', der bliver instrueret af Rob Marshall. Se dem her.

Ny trailer til 'Into the Woods'

Disney er nu klar med en helt ny trailer til deres kommende eventyr-musical 'Into the Woods. Se den her.

Nye billeder til 'Into the Woods'

Disney har nu offentliggjort en række nye billeder til deres kommende musical 'Into the Woods. Billederne viser blandt andet Johnny Depp klædt ud som Den Store Stygge Ulv.

Teaser-trailer til 'Muppets Most Wanted'

Productionen af 'Muppets Most Wanted' er i fuld gang, så filmen kan få premiere til næste år. Men allerede nu har Disney udsendt en teaser-trailer og nogle billeder, så man kan få en forsmag på hvad der kommer til at ske for Kermit og hans venner.

Trailer og billeder fra 'Winnie the Pooh'

Walt Disney Animation Studios har offentliggjort en trailer og to billeder fra den kommende håndtegnede Peter Plys-film.