Første kig på The 7D

Nyheder
Disney laver ny tegnefilmsserie baseret på de syv små dværge fra Snehvide. Læs mere om den her og se introen.
Disney laver ny tegnefilmsserie baseret på de syv små dværge fra Snehvide.
 

 
 
Serien hander om de syv små dværge som arbejder i deres mine og samtidig forsvare deres land jollywood mod de magiske skurke Grim & Hildy Gloom som arbejder for den onde Queen Delightful som hele tiden forsøger at tag herredømmet over Jollywood, som hun kun kan få ved at stjæle de magiske perler fra fra de syv små dværges mine, og sammen med hende tro personlige rådgiver Lord Starchbottom og The Glooms lægges der skumle planer for hvordan de skal stjæle perlerne. 
 
 
Queen Delightful   Lord Starchbottom       Hildy Gloom       Grim Gloom
 

Serien er skabt af Tom Ruegger som i mange år har arbejdet hos Hannah-Barbera og efterfølgende Warner Bros. Animation og har tidligere stået bag tegnefilmsserier som Taz-Mania, Animaniacs, og flere Scooby Doo serier.
 
Serien har fået lidt kritik, fordi man har ændret figurene markant, men Disney har forsvaret serien og sagt at man slet ikke skal sammenligne den med den gamle Snehvide film.
 
Se introen her:
 

Serien var i første omgang planlagt til at skulle sende på Disney Junior, den har netop haft premiere i USA men blev i stedet flyttet over på Disney XD, da serien blev vurderet til at henvende sig til lidt større børn end Disney Junior' målgruppe. Serien forventes at komme til Danmark sidst på året eller i begyndelsen af næste år.
 


Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Disney XD viser Phineas og Ferb-filmen i Danmark

Den 14. oktober kl. 19.00 er der premiere på den første spillefilm om Disneys populære Phineas og Ferb.

Premiere på 'Shake It Up' på Disney Channel

fredag den 25. marts har Disney Channel premiere på Shake It Up med Bella Thorne i hovedrollen.

Premiere på 'På Krogen' og 'Spejder-brormand' på Disney Channel

Den fantasifulde og iøjnefaldende tegnet komedieserie 'På Krogen' har premiere fredag den 18. februar på Disney Channel, sammen med filmen 'Spejder-brormand'

Premiere på Marvel's "Avengers" på Disney XD

Den 14. januar 2011 starter Disney XD opvarmningen til premieren på Avengers: Klodens mægtigste helte, en ny animeret actionserie med kultfigurerne fra Marveluniverset

Disney XD præsenterer Next X

Følg seks drenge fra hele Europa, med ekstreme ski- og snowboard-færdigheder, når de presser sig selv til det yderste for at få muligheden for at blive kronet Next X og vinde drømmepræmien: at optræde ved den første Winter X Game Europe i Tignes i Frankrig.

Disney XD starter i Danmark

Toon Disney og Jetix bliver den 12. september erstattet af Disney XD. En ny tv-kanal til drenge mellem 6 og 14 år.