'The Good Dinosaur' er blevet omskrevet

Nyheder
I lang tid har der været meget stille omkring Pixars 'The Good Dinosaur' Men nu er der omsider nyt om den udskudte film.

I lang tid har der været meget stille omkring Pixars 'The Good Dinosaur' Men nu er der omsider nyt om den udskudte film.

Stilheden brydes af John Lithgow i et interview med Collider. Her fortæller skuespilleren, at han skal tilbage i studiet for at genindtale alle sine replikker.

"Jeg indtalte hele min rolle. Nu har de skilt handlingen ad og gentænkt hele filmen, og det er en fantastisk ny historie. Så nu skal jeg igen i studiet indenfor den næste måned. Men fortvivl ikke. Filmen er på vej, og den bliver bedre, end jeg nogensinde kunne forestille mig", siger Lithgow, der lægger stemme til dinosauren Poppa.

John Lithgow

Udfordringerne startede for et års tid siden, da Op-instruktøren, Bob Peterson, forlod projektet efter uoverensstemmelser med Pixar. Han er siden blevet erstattet med spillefilms-debutanten Peter Sohn.

The Good Dinosaur får amerikansk biografpremiere den 25. november 2015, mens de danske biografer må vente til den 11. februar 2016.

Kilde: kino.dk, imdb.com


Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Klip fra 'Den gode dinosaur'

Pixars næste store animationsfilm, 'Den gode dinosaur', rammer de amerikanske biografer om under 2 uger, mens vi i Danmark må vente til januar. I mellemtiden kan man nyde en håndfuld klip fra filmen, som Pixar netop har udsendt.

Ny trailer til 'Den gode dinosaur'

En spansk trailer til Pixars kommende animationsfilm, 'Den gode dinosaur', viser en række helt nye klip. I traileren får man også mulighed for første gang, at se dinosaurerne tale. Se traileren her.

Helt ny trailer til 'Den gode dinosaur'

Pixar er nu klar med en helt ny trailer til deres kommende animationsfilm, 'Den gode dinosaur', der fortæller om venskabet mellem en 21 meter høj dinosauer og en dreng.

Første trailer til 'The Good Dinosaur' er klar

Efter lang tids venten er Pixar omsider klar med den første trailer til deres kommende animationsfilm 'The Good Dinosaur'. Se den her.

Nyt kig på 'The Good Dinosaur'

Pixar er nu klar til at give deres fans et nyt smugkig på den kommende animationsfilm 'The Good Dinosaur'.

Første plakat til 'The Good Dinosaur'

Pixar Animation Studios' næste store animationsfilm 'The Good Dinosaur' er nu klar med sin første plakat.