Disney Movies On-Demand tjensten kommer til Norden

Nyheder
I England kom tjensten i 2012 i gennem Sky, og nu bliver den introduceret i Norden igennem Viaplay. Læs hele pressemeddelelsen her:

Viaplay vil lancere den familieorienterede ’Disney Movies On Demand’-tjeneste i Danmark.

Gennem en aftale med Disney Nordic, der giver Viaplay eksklusive distributionsrettigheder for 2014 i Danmark, vil ’Disney Movies On Demand’ være tilgængelig som en del af et Viaplay-abonnementet og vil styrke Viaplays position indenfor for familie- og børneunderholdning.

Lanceringen sker i efteråret 2014, hvor Viaplay får ’Disney Movies on Demand’ som en del af tilbuddet til kunderne i Danmark. Disney-klassikere som Askepot og Robin Hood, Disney- Pixar hits som Biler, Monsters Inc. og Toy Story, samt populære live action familiefilm, herunder Alice i Eventyrland og 101 Dalmatinere bliver tilgængelige for Viaplay abonnenter. Alle titler vil også blive tilbudt i Viaplay`s offline-tilstand.

- Viaplay er for hele familien, og vi er virkelig glade for at kunne tilbyde de populære Disney-film, som vi alle elsker, siger Rikard Steiber, CEO for Viaplay og Chief Digital Officer MTG.

- Lanceringen af '’Disney Movies on Demand’ på Viaplay er nøglen i vores ambition om at gøre vores indhold af høj kvalitet til rådighed for vores danske publikum, når de ønsker det, og via de platforme, de foretrækker, siger Franca Rossander, General Manager – Media Distribution, The Walt Disney Company Nordic.

Via en ekstra aftale med Disney Nordic vil Viaplay også tilbyde danske abonnenter populære Disney Channel serier som Violetta, Wizards of Waverly Place og Jessie.
Kilde: Viaplay, Disney Nordic, digitalt.tv

Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Disney's tv i 2010

Et lille kig på hvilke serier der kommer på Disney Channel og Disney XD i 2010. Et år som bl.a. byder på den uigenkaldeligt sidste sæson af 'Hannah Montana', nye afsnit af 'JONAS', 'Sonny's Chance' og 'Aaron Stone' samt helt nye serier.

Disney Channel lancerer dansk udgave af "As The Bell Rings"

Disney Channel Scandinavia har udpeget det danske produktionsselskab Nobody til at udvikle et skandinavisk format af en sitcom kaldet 'Når Klokken Ringer'.

Et kig på premiere weekenden på Disney XD

Et kig på hvad der kommer i premiere weekenden den 12-13. spetember på Disney XD. Der bliver gensyn med gamle kendinge, nye serie, og smugkig på kommende serier & film

Disney fortsætter med Hannah Montana

Det skulle have sluttet med sæson 3 og filmen, men Disney Channel har valgt at forsætte Hannah Montana med en 4. sæson og har samtidig annonceret to spritnye serier.

Disney XD starter i Danmark

Toon Disney og Jetix bliver den 12. september erstattet af Disney XD. En ny tv-kanal til drenge mellem 6 og 14 år.

Rip, Rap & Rup på Eventyr

Rip, Rap & Rup på Eventyr var Disney's tredje animerede tv-serie og blev hurtigt en seerfavorit, også her i Danmark. Her kan du læse mere om serien og figurene.