Flere billeder til 'Big Hero 6'

Nyheder
Disney er nu klar med en række nye billeder til deres kommende animationsfilm, 'Big Hero 6', som er baseret på et univers fra Marvel. Se dem her.

Disney er nu klar med en række nye billeder til deres kommende animationsfilm, 'Big Hero 6', som er baseret på et univers fra Marvel. Se dem her.

BIG HERO 6

Big Hero 6 handler om robot-geniet Hiro Hamada, som sammen med sin højre hånd - robotten Baymax - og sine nye helte-venner, bekæmper den mystiske maskebeklædte skurk, for at redde den højteknologiske by, San Fransoyoko.

Big Hero 6 (1)

Blandt de engelske stemmer kan der nævnes Ryan Potter, Scott Adsit, Maya Rudolph, James Cromwell, Génesis Rodríguez og Alan Tudyk.

Big Hero 6 (2)

Filmen bliver instrueret af Don Hall (Peter Plys fra 2011) og Chris Williams (Bolt), mens Roy Conli (To på flugt) fungere som producer.

Big Hero 6 (3)

Oprindelig skulle Big Hero 6 først ramme de danske biografer den 5. februar 2015, men nu er premieren blevet rykket til den 29. januar 2015.

Kilde: flickeringmyth.com


Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Sidste trailer til 'Big Hero 6' er klar

Selvom 'Big Hero 6' rammer de amerikanske biografer om under en måned, så har Disney alligevel valgt at udgive en sidste trailer inden premieren.

Endnu en trailer til 'Big Hero 6'

Disneys næste store animationsfilm, 'Big Hero 6', rammer de amerikanske biografer om cirka halvanden måned. Mens vi venter kan vi glæde os over, at Disney nu har udgivet en helt ny trailer til filmen.

To minutter langt klip fra 'Big Hero 6'

Disney har udsendt et to minutter langt klip til deres kommende animationsfilm, Big Hero 6, som introducerer den unge opfinder Hiro Hamada og den oppustelige hvide robot Baymax. Se klippet her.

Japansk trailer til 'Big Hero 6'

Den seneste trailer til Disneys kommende animationsfilm, 'Big Hero 6', fokuserede primært på humoren i filmen. Nu er der så blevet udgivet en japansk trailer, der har mere fokus på drama.

Ny trailer til 'Big Hero 6'

Disney har udsendt endnu en trailer til deres næste store animations 'Big Hero 6', som er baseret på et tegneserieunivers fra Marvel.

Mød heltene i 'Big Hero 6'

Disney har offentliggjort en række nye plakater, der viser superheltene i den kommende animationsfilm 'Big Hero 6'. Se dem her.