Orlando Bloom frisk på flere pirateventyr

Nyheder
For nogle få måneder siden fik 'Pirates of the Caribbean' fastlagt en premieredato, men der er stadig mange ting der mangler at komme på plads, heriblandt rollelisten. Nu forlyder det, at Orlando Bloom er åben omkring at vende tilbage.

 

Johnny Depp er indtil videre som den eneste sat til, at vende tilbage til franshisen. Men nu er der måske chancer for at Orlando Bloom genoptager rollen som Will Turner. For nogle få dage siden blev der nemlig afholdt Oz Comic Con, og her sagde Orlando Bloom at han var åben omkring muligheden for at vende tilbage til Pirates of the Caribbean-franchisen

"Der har bestemt været nogle diskussioner om det, og jeg er åben for det", sagde Bloom. "Hele oplevelsen ved, at arbejde sammen med Johnny Depp og instruktør Gore Verbinski var virkelig fantastisk for mig." Tilbage i 2011 gav Orlando Bloom også udtryk for, at han gerne ville vende som Will Turner.

 

Sidste gang vi så Orlando Bloom i rollen som Will Turner var i slutning af Pirates of the Caribben: At World's End fra 2007, hvor han blev kaptajn på skibet Den Flyvende Hollænder, med det resultat at han kun kan komme på en land én dag hvert tiende år.

Planen er, at den femte Pirates of the Caribbean-film skal begynde på optagelserne i starten af næste år i Australien, så den kan få premiere den 7. juli 2017. Manuskriptet er skrevet af Jeff Nathanson (Catch Me If You Can), mens det norske makkerpar Joachim Rønning og Espen Sandberg (Kon-Tiki) er filmens instruktører.

 

Kilde: comingsoon.net


Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Plot og skuespillere på plads til 'Pirates 5'

Den femte Pirates of the Caribbean-film, med undertitlen 'Dead Men Tell No Tales', er endelig i produktion efter at have været udsat i flere omgange. Dermed er både skuespillere og plotsynopsis på plads.

Flere skuespillere slutter sig til 'Pirates 5'

Detaljerne omkring den femte film i "Pirates of the Caribbean"-serien er så småt ved at være på plads, og nu har instruktørerne Joachim Ronning og Espen Sandberg ("Kon-Tiki") tilføjet tre nye brikker til puslespillet.

Disney leder efter skuespillere til 'Pirates of the Caribbean 5'

Flere og flere skuespillernavne begynder at blive sat i forbindelse med den kommende 'Pirates of the Caribbean'-film. Blandt disse er nye navne, men også en gammel kending.

Javier Bardem rygtes til at spille skurk i "Pirates of the Caribbean 5"

Mens gamle kendinge som Orlando Bloom og Geoffrey Rush stadig rygtes til at være med i den femte 'Pirates of the Caribbean'-film, så går der nu rygter om at Javier Bardem skal spille en helt ny skurk i den populære franchise.

Rob Marshall som instruktør på "Pirates of the Caribbean 5"?

Indtil nu har det været uvist, hvorvidt "Pirates of the Caribbean: I ukendt farvand"-instruktøren, Rob Marshall, vil vende tilbage for at instruere "Pirates of the Caribbean 5". Nu kunne noget dog tyde på, at Marshall er ombord projektet.

Orlando Bloom er klar til "Pirates of the Caribbean 5"

Disney er i fuld gang med at lave det femte kapitel i 'Pirates of the Caribbean'-franchisen. Manuskriptet er blevet godkendt, men rollelisten er endnu ikke på plads. Dog har Orlando Bloom udtalt at han med glæde vil vende til de syv verdenshave.