Første trailer til Tomorrowland

Nyheder
Walt Disney Picture har nu offentliggjort den første trailer til deres kommende Sci-Fi eventyr Tomorrowland. Se traileren her:

Filmen har bl.a. Geroge Clooney, Tim McGraw & Judy Greer i hovedrollerne og får premiere i USA den 22. maj 2015 og i følge kino.dk får den dansk premiere den 21. maj 2015. 

 

Filmen bygger over en forlystelse af samme navn fra Disneyland, men Walt Disney Pictures er dog stadig lidt hemmelighedsfuld med angår handlingen, som der forsat ikke er sluppet mange detaljer ud om, men traileren løfter dog lidt af sløret. 

 

En ny poster er også blevet offentliggjort i samme forbindelse:


Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Efter 20 år bekræfter Disney fanteorien om Aladdin

En fanteori om Disney's Aladdin er nu blevet bekræftet af filmens skabere mere end 20 år siden dens premiere.

Nyt fra Disneys kommende liveaction film

D23 Expo, Disneys store messe, er i fuld gang og der bydes på en række spænende indblik i Disney kommende projekter. Walt Disney Pictures har nu været ude og givet et lille indblik fra nogle af deres kommende projekter.

Disney klar på Alice i Eventyrland-efterfølger

Efter Tim Burtons "Alice i Eventyrland" fra 2010 indbragte over en mia. dollars i biograferne, var det blot et spørgsmål om tid, før Disney ville sætte gang i en efterfølger, og det lader nu til, at den tid er kommet.

Første kig på Tom Hanks som Walt Disney i "Saving Mr. Banks"

Den første omgang set-billeder fra "Saving Mr. Banks" er dukket op online. Billederne giver det første kig på Tom Hanks i hovedrollen som manden bag "The House of Mouse" - Walt Disney.

Ny trailer til Oz: The Great and Powerful

Disney har frigivet endnu en trailer til deres kommende eventyrfilm Oz: The Great and Powerful Se den her.

Disney vil lave 'Tre Mand og en Brud'

Disney har planer om at bringe 'Tre Mand og en Baby' serien tilbage på det store lærred med en tredje film: 'Tre Mand og en Brud'. En af de vigtigste stjerner fra de originale film har nu udtalt sig om projektet.