Star Lord og co. går til tegnefilmen

Nyheder
"Guardians of the Galaxy" har klaret sig uanmindeligt godt ved biograflugerne verden over. Og nu tager de galaktiske helte så springet til tv i en ny animeret serie.

Disney XD offentliggjorde fredag, at de arbejder på en animationsserie ved navn Marvels Guardians of the Galaxy. Marvel Studios producerer de nye eventyr med Star Lord og co. og tv-serien får premiere næste år.

"Efter at have haft hovedrollen i året største box office-succes, ønsker folk naturligvis flere eventyr med Star Lord og hans hold. Og det får de nu," udtaler Jeph Loeb, direktør for Marvel Studios.

Allerede nu er det muligt, at få et indblik i hvordan serien kommer til at blive.

Guardians of the Galaxy er den eneste film i år, som har indtjent over 300 millioner dollars i USA, og en efterfølger er allerede annonceret med premiere til sommeren 2017.

Kilde: filmz.dk, comingsoon.net


Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

En stor kvindestemme er gået bort

Stemmeskuespilleren June Foray er død i en alder af 99 år. I løbet af hendes mere 70 år lange karriere har hun været stemmen bag nogle af animationens mest kendte figurer.

Baymax og co. vender tilbage

Lige siden Hiro, Baymax og resten af superhelteholdet i 'Big Hero 6' reddede byen San Francisco har der været spekulationer om, hvorvidt der kunne være flere trusler i byen. Nu er det så kommet frem at hele holdet vender tilbage.

Her er traileren til Disney's dyreste animerede tv-serie nogensinde

Til sommer 2012 begynder TV-kanalen for drenge, Disney XD, at sende Tron Uprising, der efter sigende skulle være den dyreste produktion nogensinde hos Disney's afdeling for animerede TV-serier. Se her om pengene er givet godt ud.

Premiere på 'På Krogen' og 'Spejder-brormand' på Disney Channel

Den fantasifulde og iøjnefaldende tegnet komedieserie 'På Krogen' har premiere fredag den 18. februar på Disney Channel, sammen med filmen 'Spejder-brormand'

Premiere på Marvel's "Avengers" på Disney XD

Den 14. januar 2011 starter Disney XD opvarmningen til premieren på Avengers: Klodens mægtigste helte, en ny animeret actionserie med kultfigurerne fra Marveluniverset

Disney's første Marvel-projekt bliver tegnefilm

Siden superhelte-firmaet Marvel Entertainment blev opkøbt af Disney sidste år, er der blevet spekuleret i, hvad det første Disney/Marvel-produkt ville være. Svaret er tv-kanalen Disney XD 's nye serie 'The Avengers - Earth's Mightiest Heroes'.