Javier Bardem rygtes til at spille skurk i "Pirates of the Caribbean 5"

Nyheder
Mens gamle kendinge som Orlando Bloom og Geoffrey Rush stadig rygtes til at være med i den femte 'Pirates of the Caribbean'-film, så går der nu rygter om at Javier Bardem skal spille en helt ny skurk i den populære franchise.

Javier Bardem

Han har før spillet skurk med stort held i den forrige James Bond-film Skyfall og Coen-brødrenes Oscar-vinder No Country for Old Men. Og skal man tro de seneste rygter, er den spanske Hollywoodstjerne lige nu i forhandlinger om at lande en rolle som skurk i den næste Pirates of the Carribean-film.

Bardem skal angivligt spille en spøgelsespirat, der beskylder Captain Jack Sparrow for sin broders død og planlægger at hævne ham.

Pirates of the Carribean: Dead Men Tell No Tales begynder på de første optagelser til filmen i februar 2015 i Australien, blandt andet i Queensland og i Village Roadshow Studios.

Den femte Pirates of the Caribbean-film, der bliver instureret af de to nordmænd Joachim Rønning og Espen Sandberg, er sat til at få premiere den 7. juli 2017.

Kilde:filmz.dk, flickeringmyth.com


Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Første trailer til 'Pirates 5' er klar

Efter at have gået stille med dørene i lang tid, er Disney nu klar med den første trailer til 'Pirates of the Carribean: Dead Men Tell No Tales'. Se den her.

Plot og skuespillere på plads til 'Pirates 5'

Den femte Pirates of the Caribbean-film, med undertitlen 'Dead Men Tell No Tales', er endelig i produktion efter at have været udsat i flere omgange. Dermed er både skuespillere og plotsynopsis på plads.

Flere skuespillere slutter sig til 'Pirates 5'

Detaljerne omkring den femte film i "Pirates of the Caribbean"-serien er så småt ved at være på plads, og nu har instruktørerne Joachim Ronning og Espen Sandberg ("Kon-Tiki") tilføjet tre nye brikker til puslespillet.

Disney leder efter skuespillere til 'Pirates of the Caribbean 5'

Flere og flere skuespillernavne begynder at blive sat i forbindelse med den kommende 'Pirates of the Caribbean'-film. Blandt disse er nye navne, men også en gammel kending.

Orlando Bloom frisk på flere pirateventyr

For nogle få måneder siden fik 'Pirates of the Caribbean' fastlagt en premieredato, men der er stadig mange ting der mangler at komme på plads, heriblandt rollelisten. Nu forlyder det, at Orlando Bloom er åben omkring at vende tilbage.

'Pirates 5' får endelig fastlagt en premieredato

Da den fjerde 'Pirates of the Caribbean'-film blev en stor succes tilbage i 2011, besluttede Disney sig ret hurtigt for at få lavet en femte film. Disney har dog udskudt filmen rigtig mange gange, men nu er der omsider fastlagt en premieredato.