'Moana' får fastlagt premieredato

Nyheder
En af Disneys kommende film, 'Moana', var i første omgang sat til at få premiere helt fremme i 2018. Men nu har Disney været ude at annoncere, at filmen får premiere før tid.

Walt Disney Animation Studios' 56. lange animationsfilm, Moana, er sat til at ramme de amerikanske biografer i slutningen af 2016. Inden da kan man se frem til animationsfilmene Big Hero 6 og Zootopia (som også får premiere i 2016).

Moana fortæller historien om en ung polynesisk pige, der drager ud på en rejse ude på det store hav for at redde sin familie.

Filmen bliver instrueret af de store Disney-veteraner John Musker og Ron Clements, der blandt andet har stået bag film som Den Lille Havfrue, Aladdin og Prinsessen & Frøen.

Kilde: comingsoon.net


Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Ny lang trailer til 'Vaiana'

Nu er Walt Disney Animation Studios klar med en helt ny trailer til deres kommende animationsfilm 'Vaiana'. Se den her.

Helt nyt kig på 'Moana'

2016 bliver et år hvor de amerikanske biografer kan se frem til hele to film fra Walt Disney Animation Studios. Om få måneder er det 'Zootropolis', og i slutningen af året kommer 'Moana', og nu er det muligt at få et lille kig på den sidstnævnte film.

Nyt om Disneys animationsfilm fra D23 Expo

I disse dage løber verdens største Disney fan-arrangement, "D23 Expo" af stablen i Los Angeles. Til dette arrangement bringer Disney en masse nyheder om deres kommende projekter, også indenfor deres kommende animationsfilm.

The Rock skal være med i 'Moana'

I lang tid har det kun stået klart hvem instruktørerne på 'Moana' er. Men nu er den første skuespiller til filmen blevet afsløret, og det er ingen ringere end The Rock.

'Pirates 5' får endelig fastlagt en premieredato

Da den fjerde 'Pirates of the Caribbean'-film blev en stor succes tilbage i 2011, besluttede Disney sig ret hurtigt for at få lavet en femte film. Disney har dog udskudt filmen rigtig mange gange, men nu er der omsider fastlagt en premieredato.

Lidt nyt om 'Moana'

Et af Walt Disney Animation Studios' næste projekter, er en film med titlen 'Moana'. Ganske vist er der lang tid til, at filmen får premiere, men allerede nu er en række oplysninger kommet frem.