Nye billeder til 'Into the Woods'

Nyheder
Disney har nu offentliggjort en række nye billeder til deres kommende musical 'Into the Woods. Billederne viser blandt andet Johnny Depp klædt ud som Den Store Stygge Ulv.

Into the Woods

Into the Woods

Into the Woods fortæller historien om en bager og hans kones søgen efter at bryde en heks' forbandelse, som forhindre dem i at starte en familie. Undervejs støder de ind i flere kendte eventyrfigurer bl.a. Den Lille Rødhætte, Jack fra Jack og Bønnestagen, Hans & Grete, Den Store Stygge Ulv, Rapunzel og Askepot, og sammen lærer de hvad der sker efter "Happy Ever After".

Into the Woods

Into the Woods

Filmen bliver instrueret af Rob Marshall, der tidligere har overført de to musicals Chicago og Nine til biograflærredet.

Into the Woods

Into the Woods

På rollelisten finder man navne som Anna Kendrick, Meryl Streep, Chris Pine, Emily Blunt og Johnny Depp.

Into the Woods

Into the Woods er klar i de amerikaske biografer fra den 25. december, mens vi i Danmark må vente til den 9. april 2015.

Kilde: collider.com, thefancarpet.com


Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Klip fra 'Into the Woods'

Disney har udsendt en række helt nye klip til deres store musical, 'Into the Woods', der bliver instrueret af Rob Marshall. Se dem her.

Ny trailer til 'Into the Woods'

Disney er nu klar med en helt ny trailer til deres kommende eventyr-musical 'Into the Woods. Se den her.

Billeder fra 'Alice in Wonderland: Through the Looking Glass'

Optagelserne til "Alice in Wonderland: Through the Looking Glass" – efterfølgeren til Tim Burtons monstersucces "Alice i Eventyrland" fra 2010 – er gået i gang, og nu er en række billeder fra settet i den engelske by Glouchester blevet offentliggjort.

Ny trailer og billeder til 'Into the Woods'

Disney er nu klar med en helt ny trailer, samt en håndfuld nye billeder, til deres kommende film 'Into the Woods'. Se både trailer og billeder her.

Billeder fra optagelserne på 'The Lone Ranger'

Disney er for tiden i fuld gang med optagelserne til filmen 'The Lone Ranger', og nu er der blevet afsløret nogle billeder fra optagelser.

Nye billeder fra 'Alice i Eventyrland'

Der er nu blevet afsløret flere billeder til Tim Burtons kommende 'Alice i Eventyrland'.