Treårig pige i chok: Forstyrrede Tigerdyret i sex

Nyheder
En mand klædt ud som Tigerdyret forskrækkede en lille pige og hendes mor, da han var hoppet på en nøgen kvinde på et offentligt toilet.
 
 
De fleste af os kender Tigerdyret fra Peter Plys, når det overeksalterede dyr hopper op og ned på sin hale. Det var dog ikke halen, som var i fokus, da en treårig pige med sin mor overraskede en mand iført Tigerdyrskostume på et offentligt toilet i Devon i Sydvestengland.
 
Her dyrkede 'Tigerdyret', som de fleste forbinder med hyggelige historier om Peter Plys, hed sex med en splitternøgen kvinde. Det skriver den britiske avis Express & Echo.
 
Parret havde ikke alene valgt det offentlige offentlige rum til deres elskov - de knaldede i selveste puslerummet.

Børnenes mormor har efterfølgende skrevet til det lokale politi Dawlish Neighbourhood Police på deres Facebookside.

'De smækkede døren i hovedet på mit barnebarn, som fik hånden i klemme og slog to fingre. Det er en modbydelig handling - og så i et puslerum', raser bedstemoren på det sociale medie.

Bedstemorens opslag på politiets Facebook-side har fået flere vidner til at henvende sig, og en repræsentant fra politistyrken bekræfter i tråden, at sagen efterforskes.

Også den chokerede piges mor har alarmeret politiet efter oplevelsen.

Kilde: ekstrabladet.dk


Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Ansatte i Disney World anholdt for børneporno

Verdenskendte forlystelsesparker, heriblandt Disney World, har haft folk ansat, som blev anholdt for sexforbrydelser mod mindreårige.

Anders And sagsøges for at være en "pervers stodder"

Ifølge en 27-årig amerikansk mor er Anders And en pervers stodder. Han gramsede nemlig på hende under et besøg i Walt Disney World.

Keith Richards klippes ud af Pirates 4 pga. narkotips

Selv om Disneys 'Pirates of the Caribbean'-film er fyldt med rom-drikkende vilde pirater, er der højst sandsynligt ikke plads til en eks-stofbruger. Keith Richards fra Rollinge Stones risikerer at få slettet alle sine scener fra den kommende Pirates 4 efter kontroversielle narko-udtalelser.

Miley Cyrus i ny fræk video

Disneys søde kæledække fra Hannah Montana-serien viser sig fra en mere vovet og letpåklædt side en ny musikvideo. Singlen 'Who Owns My Heart' fra Miley Cyrus' album 'Can't be Tamed' er netop røget på nettet.

Anders And anklaget for sexchikane

Han ser måske glad og uskyldig ud. Men en amerikansk kvinde fra Pennsylvania er ikke i tvivl: Under et nyligt besøg i Disney World gramsede Anders And på den chokerede mor til tre.

Miley Cyrus for sexet til Disney

Den kun 17-årige superstjerne Miley Cyrus, kan gå hen og blive en torn i øjet på The Walt Disney Company der har måtte kæmpe med hendes alt for sexede image.