Forlystelse i Disney World i brand

Nyheder
En tur i Disney World gik fra at være helt almindelig, til at blive en smugle farlig, da en mindre brand brød ud i en af forlystelserne.

View image on Twitter

I lørdags brød den relativt nye forlystelse Seven Dwarfs Mine Train i Disney World i brand. Folk tæt på forlystelsen blev evakueret, og ifølge WGHP er der ikke blevet rapporteret om nogen skader. Omfanget af skaden er stadig ukendt.

Nedenunder ses nogle af de mange billeder, der er blevet delt på Twitter og Instagram, der viser branden.

View image on Twitter

View image on Twitter

Branden blev rapporteret ca. klokken 22:20, ifølge WGHP. Øjenvidner har fortalt, at ilden var slukket omkring klokken 23, mens embedsmænd endvidere fortalte at forlystelsen blev genåbnet omkring midnat.

View image on Twitter

En række journalister har senere forsøgt at få en kommentar fra Reedy Creek Improvement District's nødtjeneste, som fører tilsyn i området herunder Disney World Resort i Lake Buena Vista, Florida, dog uden resultat. Attractions Magazine har dog rapporteret, at branden sandsynligvis blev 'forårsaget af fyrværkeri'.

Forlytelsen åbnede den 28. maj som en del af det nye New Fantasyland i Disney World.

Kilde: huffingtonpost.com


Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Se Disneyland-gæsternes private optagelser fra jordskælvet i Tokyo

65.000 glade gæster blev pludselig fanget i Tokyo Disneyland, da det kolossale jordskælv rystede parken og resten af Japan. Mange af de ramte gæster filmede de kaotiske sekunder under jordskælvet og efterskælvene. Her har vi samlet en række af de private optagelser inde fea Tokyo Disneyland.

Kæmpe Ursula-robot klar til gæster i Disneyland

Disney's kreative troldmænd i USA har vakt en af filmhistoriens mest karakteristiske skurke til live med en imponerende Audio Animatronic - en yderst realistisk robot. Se billeder og video af Ursula her.

Tsunami lukker Disneyland i Tokyo med 69.000 gæster fanget

Det enorme jordskælv der sendte en tsunami ind mod de japanske kyster har også sat sine spor i Tokyo Disneyland der er bygget helt ud til havet.

1.200 Mickey Mouse-armbåndsure tilbagekaldt

Disney har udsendt advarsel om 1.200 ure som har vist sig at give udslæt og irritation på børns hud. Cirka 400 af de tilbagekaldte armbåndsure formenes at være solgt i Disneyland Paris.

Ariels undervandseventyr udskydes flere måneder

Man skal væbne sig med tålmodighed, hvis man vil prøve Disney's nyeste bud på en kæmpeforlystelse, "Den Lille Havfrue: Ariel's Underwater Adventure". Attraktionen, der ventes med stor spænding blandt elskere af Disney-parker, forsinkes nu med flere måneder.

Disney vil bruge ny revolutionerende falsk ild i Disney World

Disney forsøger konstant at presse teknologien til det yderste for at skabe de mest unikke oplevelser i deres forlystelsesparker. Om kort tid vil du kunne se falsk ild flere steder i bl.a. Walt Disney World. Se videoklip af den virkelighedstro ild her.