Ny trailer til 'Into the Woods'

Nyheder
Disney er nu klar med en helt ny trailer til deres kommende eventyr-musical 'Into the Woods. Se den her.

Filmen bliver instrueret af Rob Marshall, der tidligere har overført de to musicals Chicago og Nine til biograflærredet.

Into the Woods er klar i de amerikaske biografer fra den 25. december, mens vi i Danmark må vente til den 9. april 2015.

Kilde: youtube.com


Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Første lange trailer til 'Alice Through the Looking Glass' er klar

Efter en række mini-trailer rundt omkring på nettet, er Disney omsider kalr med en lang trailer til deres kommende film 'Alice Through the Looking Glass'.

Klip fra 'Into the Woods'

Disney har udsendt en række helt nye klip til deres store musical, 'Into the Woods', der bliver instrueret af Rob Marshall. Se dem her.

Nye billeder til 'Into the Woods'

Disney har nu offentliggjort en række nye billeder til deres kommende musical 'Into the Woods. Billederne viser blandt andet Johnny Depp klædt ud som Den Store Stygge Ulv.

Ny trailer og billeder til 'Into the Woods'

Disney er nu klar med en helt ny trailer, samt en håndfuld nye billeder, til deres kommende film 'Into the Woods'. Se både trailer og billeder her.

Russisk trailer til 'The Lone Ranger'

En russisk trailer til Disneys kommende film 'The Lone Ranger' viser en række nye optagelser, og fortæller mere om hvad der kommer til at ske i filmen.

Ny trailer til "The Lone Ranger"

Disney har udsendt en ny trailer til western-filmen "The Lone Ranger", der har Johnny Depp og Armie Hammer i hovedrollerne.