Disney leder efter skuespillere til 'Pirates of the Caribbean 5'

Nyheder
Flere og flere skuespillernavne begynder at blive sat i forbindelse med den kommende 'Pirates of the Caribbean'-film. Blandt disse er nye navne, men også en gammel kending.

Ifølge Deadline er seks unge skuespillere i snak om at få rollen som en nye karakter ved navn Henry.

Den første af de seks skuespillere er Ansel Elgort, som er bedst kendt i rollen som Augustus Waters i The Fault in Our Stars, hvor han spillede overfor Shailene Woodley.

Den anden kandidat til at spille Henry er Taron Egerton, der til næste år kan ses i filmen Kingsman: The Secret Service, hvor han blandt andet spiller overfor Colin Firth, Samuel L. Jackson, Mark Strong og Michael Caine.

De sidste fire skuespillere, der er i tale om at spille Henry er: George MacKay (Pride), Brenton Thwaites (Prins Phillip i Maleficent), Sam Keeley (In The Heart Of The Sea), og Mitchell Hope (der snart kan ses i Disney-filmen Descendants, som vil blive vist på Disney Channel).

Øverste række: McKay og Thwaites. Nederste række: Keely og Hope.

Samtidig har Keira Knightley også udtalt, at hun ikke har planer om at genoptage sin rolle som Elizabeth Swann.

"Nej, det tror jeg ikke", sagde Knightley til Digital Spy, da hun blev sprugt om hun villle vende tilbage til franchisen. "Det var et fantastisk øjeblik i mit liv, men det varede fem år. Det var utorligt, men jeg kan ikke rigtig forestille mig at vende tilbage til det."

Pirates of the Carribean: Dead Men Tell No, der bliver instureret af de to nordmænd Joachim Rønning og Espen Sandberg, er sat til at få premiere den 7. juli 2017.

Kilde: digitalspy.co.uk, cinemablend.com


Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Første trailer til 'Pirates 5' er klar

Efter at have gået stille med dørene i lang tid, er Disney nu klar med den første trailer til 'Pirates of the Carribean: Dead Men Tell No Tales'. Se den her.

Plot og skuespillere på plads til 'Pirates 5'

Den femte Pirates of the Caribbean-film, med undertitlen 'Dead Men Tell No Tales', er endelig i produktion efter at have været udsat i flere omgange. Dermed er både skuespillere og plotsynopsis på plads.

Flere skuespillere slutter sig til 'Pirates 5'

Detaljerne omkring den femte film i "Pirates of the Caribbean"-serien er så småt ved at være på plads, og nu har instruktørerne Joachim Ronning og Espen Sandberg ("Kon-Tiki") tilføjet tre nye brikker til puslespillet.

Javier Bardem rygtes til at spille skurk i "Pirates of the Caribbean 5"

Mens gamle kendinge som Orlando Bloom og Geoffrey Rush stadig rygtes til at være med i den femte 'Pirates of the Caribbean'-film, så går der nu rygter om at Javier Bardem skal spille en helt ny skurk i den populære franchise.

Orlando Bloom frisk på flere pirateventyr

For nogle få måneder siden fik 'Pirates of the Caribbean' fastlagt en premieredato, men der er stadig mange ting der mangler at komme på plads, heriblandt rollelisten. Nu forlyder det, at Orlando Bloom er åben omkring at vende tilbage.

'Pirates 5' får endelig fastlagt en premieredato

Da den fjerde 'Pirates of the Caribbean'-film blev en stor succes tilbage i 2011, besluttede Disney sig ret hurtigt for at få lavet en femte film. Disney har dog udskudt filmen rigtig mange gange, men nu er der omsider fastlagt en premieredato.