Nyt kig på 'The Good Dinosaur'

Nyheder
Pixar er nu klar til at give deres fans et nyt smugkig på den kommende animationsfilm 'The Good Dinosaur'.

'The Good Dinosaur'

The Good Dinosaur tager udgangspunkt i tanken om, at Jorden aldrig blev ramt af en asteroide, der udslettede dinosauerne, og handler om venskabet med en 21 meter høj dinosauer og en dreng.

Oprindeligt blev filmen instrueret af Bob Peterson, men han forlod projektet efter uovernesstemmelser med Pixar. Sidenhen har Peter Sohn, der blandt andet har stået bag kortfilmen Partly Cloudy, overtaget tjansen som instruktør på filmen.

The Good Dinosaur får amerikansk biografpremiere den 25. november 2015, mens de danske biografer må vente til den 11. februar 2016.

Kilde:kino.dk


Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Klip fra 'Den gode dinosaur'

Pixars næste store animationsfilm, 'Den gode dinosaur', rammer de amerikanske biografer om under 2 uger, mens vi i Danmark må vente til januar. I mellemtiden kan man nyde en håndfuld klip fra filmen, som Pixar netop har udsendt.

Ny trailer til 'Den gode dinosaur'

En spansk trailer til Pixars kommende animationsfilm, 'Den gode dinosaur', viser en række helt nye klip. I traileren får man også mulighed for første gang, at se dinosaurerne tale. Se traileren her.

Helt ny trailer til 'Den gode dinosaur'

Pixar er nu klar med en helt ny trailer til deres kommende animationsfilm, 'Den gode dinosaur', der fortæller om venskabet mellem en 21 meter høj dinosauer og en dreng.

Første trailer til 'The Good Dinosaur' er klar

Efter lang tids venten er Pixar omsider klar med den første trailer til deres kommende animationsfilm 'The Good Dinosaur'. Se den her.

'The Good Dinosaur' er blevet omskrevet

I lang tid har der været meget stille omkring Pixars 'The Good Dinosaur' Men nu er der omsider nyt om den udskudte film.

Første plakat til 'The Good Dinosaur'

Pixar Animation Studios' næste store animationsfilm 'The Good Dinosaur' er nu klar med sin første plakat.