Disney laver 'Frost 2'?

Rygter
Disney har endnu ikke offentliggjort om der kommer en fortsættelse eller ej til deres meget succesfulde film 'Frost'. Men nu lader det til, at en af skuespillerne fra filmen givet til endeligt svar.

Tilbage i september annoncerede Walt Disney Animation Studios, at en ny animeret kortfilm med titlen Frozen Fever, ville få premiere i biograferne i foråret 2015. Men hvad med en efterfølger til 2013 blockbuster? Frost er med sine 1274 mio. dollars den mest indtjenende animationsfilm på verdensplan nogensinde, samt den femte mest indtjenende film (kun overgået af Avatar, Titanic, The Avengers og Harry Potter og Dødsregalierne - del 2).

Ud over det store salg fra filmen, så sælger merchandise stadig rigtig meget, der er en rygter om teatermusical, også er der en ny Frost-attraktion på vej til Norway Pavilion i Epcot, der skal erstatte forlystelsen Maelstrom. Og lad os ikke glemme, at figurerne fra Frost også kan ses i ABC-serien Once Upon a Time, i Disney's On Ice shows, samt i Disney's forlystelsesparker.

Med andre ord, Frost er overalt, men Disney har ikke sagt noget om muligheden for en fortsættelse til den meget succesfulde film. Men nu ser det ud til at Idina Menzel, der lægger stemme til Elsa, har sagt at en efterfølger er på vej. Da hun for noget tid siden snakkede med bladet The Telegraph, blev hun spurgt ind til den kommende kortfilm, samt rygterne om en efterfølger og musical. Til dette svarede hun: "De er alle i produktion, ha ha!"

Da hun efterfølgende blev spurgt, om hun var tilknyttet alle projekterne svarede hun: "Åh ja, sikkert ... Ikke sceneshowet - Jeg ved ikke, hvad der vil ske med det - men forhåbentlig filmen. Vi må se. Jeg er bare med på turen." Menzel kunne bare have talt om kortfilmen, men hun sagde specifikt "filmen".

Walt Disney Animation Studios har en unavngivet film planlagt til november 2018, men om det er endnu en film med Anna, Elsa og Olaf må tiden vise.

Kilde: comingsoon.net, kino.dk, filmz.dk


Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

'Frost'-instruktør afslører: Sådan bliver Elsa i 'Frost 2'

Tilbage i marts måned kom det frem, at Disney vil lave en fortsættelse til deres megahit 'Frost'. Efter annonceringen har det været småt med detaljer omkring filmen, men nu fortæller instruktørerne lidt om hvad der kommer til at ske med Elsa.

'Tron 3' er på trapperne

En tredje 'Tron'-film har længe været i støbeskeen hos Disney ovenpå succesen med 'Tron: Legacy' fra 2010. Det sidste års tid har der dog været meget stille omkring filmen, men nu lader det til at den meget snart kan se dagens lys.

Smugkig på 'Frozen Fever'

Når filmen 'Eventyret om Askepot' vises i biograferne bliver det sammen med kortfilmen 'Frozen Fever', der for mange byder på et glædeligt gensyn med Elsa, Anna og Olaf.

'Frost 2' er ikke på vej

I mandags lød det fra skuespilleren Idina Menzel, at Disney var i gang med at lave 'Frost 2'. Men nu viser det sig, at hun faktisk ikke ved om en fortsættelse er på vej eller ej.

To nye klip til 'Frost'

Disney er allerede igen klar med to nye klip til deres næste store satsning, 'Frost', som er løst baseret på H.C. Andersens eventyr 'Snedronningen'. Se de nye klip her.

Nyt klip til 'Frost'

Disney har nu udsendt et helt nyt klip til deres næste store animationsfilm 'Frost'. Se det her.