'Frost 2' er ikke på vej

Nyheder
I mandags lød det fra skuespilleren Idina Menzel, at Disney var i gang med at lave 'Frost 2'. Men nu viser det sig, at hun faktisk ikke ved om en fortsættelse er på vej eller ej.

For mange fans af filmen Frost kom det som en glædelig overraskelse, da Idina Menzel (stemmen til Elsa) tidligere på ugen sagde at en fortsættelse til den succesfulde film var på vej. Men nu har skuespilleren i et interview i 'Today Show' fået muligheden for at præcisere sin udtalelse.

"Det har jeg har ingen idé om", indrømmede Menzel da hun blev spurgt om muligheden for en efterfølger. "Jeg ville bare antage, fordi filmen er så vellykket, at det er hvad de har gang i."

Idina Menzel

Frost er med sine 1274 mio. dollars den mest indtjenende animationsfilm på verdensplan nogensinde, samt den femte mest indtjenende film.

Men selvom der endnu ikke er nogen faste planer om at lave en ny spillefilm med Anna, Elsa, Olaf og alle de andre, så vender de alle sammen tilbage i kortfilmen Frozen Fever, der rammer biograferne en gang til foråret.

Kilde: blog.peopleschoice.com


Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

'Frost'-instruktør afslører: Sådan bliver Elsa i 'Frost 2'

Tilbage i marts måned kom det frem, at Disney vil lave en fortsættelse til deres megahit 'Frost'. Efter annonceringen har det været småt med detaljer omkring filmen, men nu fortæller instruktørerne lidt om hvad der kommer til at ske med Elsa.

'Tron 3' er på trapperne

En tredje 'Tron'-film har længe været i støbeskeen hos Disney ovenpå succesen med 'Tron: Legacy' fra 2010. Det sidste års tid har der dog været meget stille omkring filmen, men nu lader det til at den meget snart kan se dagens lys.

Smugkig på 'Frozen Fever'

Når filmen 'Eventyret om Askepot' vises i biograferne bliver det sammen med kortfilmen 'Frozen Fever', der for mange byder på et glædeligt gensyn med Elsa, Anna og Olaf.

Disney laver 'Frost 2'?

Disney har endnu ikke offentliggjort om der kommer en fortsættelse eller ej til deres meget succesfulde film 'Frost'. Men nu lader det til, at en af skuespillerne fra filmen givet til endeligt svar.

To nye klip til 'Frost'

Disney er allerede igen klar med to nye klip til deres næste store satsning, 'Frost', som er løst baseret på H.C. Andersens eventyr 'Snedronningen'. Se de nye klip her.

Nyt klip til 'Frost'

Disney har nu udsendt et helt nyt klip til deres næste store animationsfilm 'Frost'. Se det her.