The Rock skal være med i 'Moana'

Nyheder
I lang tid har det kun stået klart hvem instruktørerne på 'Moana' er. Men nu er den første skuespiller til filmen blevet afsløret, og det er ingen ringere end The Rock.

Dwayne Johnson, bedre kendt under sit ringnavn The Rock, begyndte i 1996 sin karriere som professionel wrestler hvor han ret hurtigt fik mange fans. I starten af årtusindskiftet besluttede han sig for, at han ville ind i filmbranchen. Også her fik han hurtigt skabt sig et navn da han medvirker i Mumien vender tilbage fra 2001, samt denne franchises spin-off film The Scorpion King, og tidligere i år havde han hovedrollen i filmen Hercules.

Nu skal den meget rutinerede action-skuespiller prøve krafter med at synge, da han i går offentliggjorde på sin Twitter-profil, at han skal være med i Disneys kommende animationsfilm Moana i form af en figur der hedder Maui.

Disneys Moana handler om teenagepigen Moana, der bor i et forhistorisk ørige i Stillehavet. Moana sætter sig for at finde en sagnomspunden ø fra sine forfædres tid, og på sin rejse får hun får selskab af halvguden Maui. Snart står de ansigt til ansigt med et hav af udfordringer - bl.a. et gigantisk søuhyre.

Filmen bliver instrueret af de store Disney-veteraner John Musker og Ron Clements, der blandt andet har stået bag film som Den Lille Havfrue, Aladdin og Prinsessen & Frøen.

Moana får amerikansk biografpremiere den 23. november 2016, mens der på nuværende tidspunkt endnu ikke er fastlagt nogen dansk premieredato. 

Kilde: hitfix.com, variety.com, kino.dk


Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Helt nyt kig på 'Moana'

2016 bliver et år hvor de amerikanske biografer kan se frem til hele to film fra Walt Disney Animation Studios. Om få måneder er det 'Zootropolis', og i slutningen af året kommer 'Moana', og nu er det muligt at få et lille kig på den sidstnævnte film.

Chris Evans er klar på at lave flere Marvel-film

Med 'Captain America: Civil War' har skuespiller Chris Evans nu lavet fem ud af de seks film han har kontrakt til med Marvel. Men nu har han udtalt at han er klar på at fortsætte i rollen som Steve Rogers aka Captain America.

Nyt om Disneys animationsfilm fra D23 Expo

I disse dage løber verdens største Disney fan-arrangement, "D23 Expo" af stablen i Los Angeles. Til dette arrangement bringer Disney en masse nyheder om deres kommende projekter, også indenfor deres kommende animationsfilm.

Mød Nick Wilde og Judy Hopps

Indtil nu har vi kun set koncepttegninger fra Disneys kommende animationsfilm Zootopia, men nu har USA Today sendt et 3D-animeret billede på gaden.

Hovedpersoner i 'Zootopia' har fået deres stemmer

I Disneys næste store animationsfilm skal en kanin og ræv, der normalt er ærkefjender, slå pjalterne sammen for at løse et mysterium i filmen 'Zootopia'. Disney har nu afsløret hvem der skal lægge stemme til disse to personer.

'Moana' får fastlagt premieredato

En af Disneys kommende film, 'Moana', var i første omgang sat til at få premiere helt fremme i 2018. Men nu har Disney været ude at annoncere, at filmen får premiere før tid.