Stort galleri af billeder til 'Cinderella'

Nyheder
Disney er nu klar med en lang række nye billeder til filmen 'Cinderella', der er genfortælling af Disneys egen 'Askepot'-film fra 1950.

C-001-00909R.jpg

C-026-22811.JPG

C-001-00593_R.jpg

Blandt de medvirkende kan der nævnes Lily James i hovedrollen som Askepot.
Som prinsen ses Richard Madden fra Game of Thrones, Cate Blanchett er den onde stedmoder, mens Helena Bonham Carter er den gode fe.

C-016-13463R.jpg

C-035-28080R.jpg

C-041-30140.JPG

Filmen bliver instrueret af Kenneth Branagh (Thor), mens manuskriptet er skrevet af Aline Brosh McKenna (The Devil Wears Prada) og Chris Weitz (Det Gyldne Kompas).

C-042-30509_R.jpg

C-050-35227R.jpg

C-054-36565R.jpg

Cinderella kan ses i de danske biografer fra den 12. marts 2015.

Kilde: geektyrant.com


Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Endnu en trailer til 'Cinderella'

Disney er klar med endnu en trailer til 'Cinderella', der blandt andet har Lily James, Richard Madden, Cate Blanchett og Helena Bonham Carter på rollelisten.

Ny trailer til 'Askepot' er klar

Efter seks måneders tavshed er Disney nu endelig klar med en ny trailer til deres kommende udgave af eventyret 'Askepot'.

Disney løfter sløret for 'Cinderella'

Tilbage i 2011 kom det frem, at Disney ville lave en live-action udgave af 'Askepot'. Det sidste stykke tid har der dog været meget stille omkring filmen, men nu er Disney klar med filmens første trailer og plakat.

Askepot er blevet fundet

Da Emma Watson takkede nej til hovedrollen i Disney's kommende live-action udgave af 'Askepot', har Disney måtte finde en anden skuespillerinde til at tage rollen. Og nu er hovedrollen blevet besat.

Emma Watson som Askepot?

Først var det 'Tornerose' som Disney begyndte at lave en genfortælling af, også kom turen til 'Askepot'. I sidste måned fik filmen ny instruktør på, og nu er jagten gået ind på at finde en til at indtage hovedrollen.

Ny instruktør på 'Askepot'-film

Disney har i et godt stykke tid arbejdet på, at lave live-action udgave af det klassiske eventyr om Askepot. Allerførst var Mark Romanek sat på som instruktør, men nu skal der findes ny instruktør til filmen.